Két különleges fesztiválon játszunk pár napon belül. Találkozunk?

1. Gönci Barack Vigasság és Szélrózsa Találkozó:

a.) Remélem, minket nem (ill. minket sem) mos el az eső most szombaton, amikor az egyik legkülönlegesebb fesztiválon, a Gönci Barack Vigasságon játszunk Boldogkőváralján. Július 12-én és 13-án egészen speciális kulináris és zenei programokkal várják a nagyérdeműt a zempléniek, mi is igyekszünk korábban menni, hogy látogatóként is élvezzünk valamit az egész vigasságból, ne csak fellépőként. A Bohém-koncert szombaton du. 4-kor lesz, a teljes programot itt megnézheted (és itt a rendezvény honlapja) – már csak azért is kiváló lesz a fesztivál, mert a Bohém-karikatúrákat is készítő VIP-tagunk, Halász Géza kiállításával nyílik 😉

Boldogkőváralja

b.) Jövő héten négy napig az evangélikus fiatalok gyűlnek össze a szélrózsa minden irányából egy jamboree-ra – ezúttal Soltvadkerten lesz a Szélrózsa Találkozó. Bohém-koncert csütörtökön, július 17-én este 8-kor lesz, ezúttal táncosokkal.

Érdemes végignézni a programot, elképesztően sok és változatos zene lesz (szerda este pl. Kaláka), az egyebekről nem is beszélve.
Ha nem találkozunk, még augusztus elején az Oh Yeah Day koncertjeinken bepótolhatod (részletek a honlapunkon a Fellépéseknél) Ezeken a koncerteken Bényei Tibi tubázik velünk, mivel Török Józsi 6 hétig Erdélyben oktatja a jövő fúvósnemzedékeit különböző zenei táborokban (már évek óta minden nyáron).

2. Olvass a jazzről!

Miután az előfizetők már megkapták a Bohém JazzMagazin júniusi teljes számát, a nem-előfizetők itt találják az ingyenes verziót.
Nézd meg, töltsd le s olvasd! Sok érdekes cikket találsz benne (a magazin cikkeinek egy része teljes terjedelmében elérhető, pl. a dániai úti beszámolónk is), ha máskor nem, hát az esős nyári napokon élj a lehetőséggel!

Bohém üdvözlettel,
Ittzés Tamás
Dr. Bohém

Hozzászólások