A Zsolnay Örökségkezelő NKft. beltéri látnivalói és kiállításai később nyithatják meg újra kapuikat, ám néhány részegység már a héten kinyit.  Kinyitnak a jegypénztárak, a vendégház és a Zsolnay shop.

kinyit nehany reszegyseg

A korlátozások lazítása óta a Zsolnay Negyed újra kezd megtelni élettel: kinyitottak a kávézók és éttermek, a Kézműves Boltok Utcájának árusai újra várják a látogatókat, a gyerekek pedig örömmel vették ismét birtokba a játszótereket.

kinyit nehany reszegyseg a zsolnay negyedben

Június 10-én újra kinyit néhány részegység, így a Zsolnay Negyed Látogatóközpontjában lévő Infopont. Itt lehetőség lesz a programokra szóló jegyek vásárlására, visszaváltására is. A kollégák tájékoztatást adnak a koronavírus miatt későbbre tolódott rendezvényekről. Egyúttal elindulnak az idegenvezetők által tartott szabadtéri vezetett séták is.

Június 10-én kinyit a Negyed északi részén található Zsolnay Infopont & Shop, amely lenyűgöző Zsolnay termékeket és különleges ajándéktárgyakat kínál. A Zsolnay Negyed Vendégháza június 12-től várja azokat, akik igazán gyönyörű környezetben szeretnének eltölteni néhány éjszakát.

A Művészetek és Irodalom Háza jegypénztára június 10-étől üzemel újra.

Kodály Központ jegypénztárának újranyitásáról külön anyagban adunk majd hírt. Ugyanúgy, mint a Chella Septichora Látogatóközpont és a Zsolnay Negyed kiállításainak elindulásáról.

 

Kapcsolódó cikkünk:

Munkácsy a Zsolnay Negyedben – Csúcskiállítás Pécsett!

 

 

Hozzászólások