Az Aranyhomok Kistérségfejlesztő Egyesület felkérésére a Kecskeméti Civil Kerekasztal kulturális tagozatának néhány tagja és közössége is bekapcsolódott a 81. Hírös Hét Fesztivál programjainak megvalósításába. Civilek a civileknek szereztek örömet.

 

kati_istvan

Szabó Katalin versmondó és Kovács István József, a Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Körének elnöke

Ennek szellemében augusztus 20-án, állami ünnepünk helyi programjainak sorában délután az eső elől biztonságot nyújtó Városháza árkádja alatt zajlott a műsor, ahol először Bogasov István képviselő úr köszöntötte a közönséget.

 

edina_aug20

Pető Edina énekes

Utána fellépett a Bács-Kiskun Megyei  Költők és Írók Baráti Körének művészeti csoportja versekkel: Kovács István József, a Baráti Kör elnöke és Szabó Katalin versmondó. Majd Pető Edina énekelt. Gyönyörű hangjával pillanatok alatt odavarázsolta a közönséget.  

 

kati1_aug20

Szabó Katalin versmondó

Utánuk következett a Tűzön – Vízen Át  Egyesület színvonalas  tánc-produkciója. Őket követte  a ma is igen népszerű Gonda József, a legendás vendéglátóipari szakember, ma kedvelt énekes, akit Szabó Sándor kísért  klarinéttal és tárogatóval. 

 

szabo_sanyi_aug20

Szabó Sándor klarinét- és tárogatóművész

A műsort Pető Edina éneke zárta.  A műsorvezető stílszerűen az odaadó szervező, Horváth Lászlóné Terike volt. Köszönet minden önzetlen együttműködőnek és közreműködőnek!

 

terike_aug20

Horváth Lászlóné Terike

 

 

Dr. Kriston Vízi József kultúraközvetítő

 

 

 

Hozzászólások