Még több mint 20 vadonatúj számot kell meghangszerelniük és annyit próbálniuk, hogy a közönség elájuljon a gyönyörtől. Kitaláltak egy karácsonyi akciót, ami ellenállhatatlannak kell, hogy bizonyuljon:

bohemek1

Ingyen utazást vagy ajándék DVD-t kaphat a belépő mellé az, aki most vásárol jegyet a gálára december 10-ig. A gálaest La femme fatale – A végzet asszonya – címmel lesz megtartva 2015. február 26-án Magyarország legjobb hangversenytermében, a Művészetek Palotájában. Vendégművészük a nemzetközi hírű mezzoszoprán énekesnő, Vizin Viktória.

1. Jegy + ingyen utazás Kecskemétről Budapestre és vissza (6.000 Ft/jegy): Különbuszok mennek a koncertre, az utazás ára kedvezményesen 1.500 Ft lesz, de ha december 10-ig történik a rendelés, az utazás ajándék! A jegy a földszintre, a hangosítópult környékére szólnak majd, ahol a legjobb lesz a hangzás. A JEGYRENDELÉSHEZ (INGYEN UTAZÁSSAL) IDE KATTINTS!

2. Jegy a legjobb földszinti helyekre (3-6., ill. 11-12. sorokba) + ajándék DVD (9.000 Ft/jegy): A jegy mellé ajándékba kapható a koncert felvétele DVD-n utólag. Ha 2014. december 10-ig legalább 2 db 9ezer forintos jegyet rendel valaki, csak az egyik ajándék DVD-t kell megtartania, a többit becserélheti:

a.) a 25éves Bohém-gála DVD-jére: 2 jegyhez egy koncert DVD-t kap utólag és egy 25éves Bohém-gála DVD-t azonnal, vagyis még karácsony előtt!!! (Ha 3, vagy több jegyet vesz, akkor több DVD-t cserélhet be.) A JEGYRENDELÉSHEZ (AJÁNDÉK DVD-VEL) IDE KATTINTS!

b.) ingyenes utazásra: 2 jegyhez kap egy koncert DVD-t utólag és mindketten ingyen mehetnek a koncertre különbusszal Kecskemétről (vagyis jegyenként jár egy DVD, vagy 2 fő utazása. A JEGYRENDELÉSHEZ (AJÁNDÉK DVD-VEL) IDE KATTINTS!

Ha 9 ezer Ft-os jegyet vesz, a Megjegyzés rovatba írja bele, hogy DVD-t kér vagy az ingyenes utazást választja. A FENTI KEDVEZMÉNYEK CSAK 2014. DECEMBER 10-IG ÉRVÉNYESEK!!! Ha olcsóbb jegyet szeretnél, semmi gond: a Művészetek Palotája oldalán találsz 3 ezer forintos jegyet is, a közvetlen jegyvásárláshoz kattints ide!

Bohém üdvözletét küldi Ittzés Tamás (Dr. Bohém)

Hozzászólások