A Kecskeméti Piac 2022. április 22-én, pénteken bocsájtja útjára a 7 alkalomból álló „Bohém Piac” név alatt futó kézműves-termelői vásársorozatot, mely minden hónap harmadik péntekén kerül majd megrendezésre.

bohem piac

Az első alkalom a „Rügyfakasztó péntek” nevet viseli.

A Bohém piac célja, hogy a helyi termelőktől, kézművesektől való vásárlással támogassa a hazai piacot a régi értékek megőrzésével, a környezettudatosság előtérbe helyezésével.

A tervek között szerepel:

– Művész-sarok kialakítása – kézműves alkotóműhely – ahol a kevésbé ismert művészek is megmutathatják alkotásaikat, valamint bepillantást nyerhetnek egy-egy kézműves tárgy elkészítésének munkamenetébe, és egyben mesterségeket ismerhetnek meg.

– Lesznek gasztro pillanatok is – gasztro-show -, melyen egyes vendéglátók séfjei a helyszínen varázsolnak ördögi könnyedséggel finomságokat a közönség elé.

– Továbbá fellépő művészek, zene, kóstolók, nyáron a gyermekeknek játszósarok biztosítja majd a gondtalan, örömteli kikapcsolódást.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik szeretnének egy kicsit töltekezni, kizökkenni a hétköznapokból április 22-én, 7.00-13.00 óráig a Budai utcai piac épületéhez kapcsolódó szabadtér hátsó részén!

 

Kapcsolódó cikkünk