Beszámoló a férfi NB-III. asztalitenisz mérkőzés 7. fordulójáról, a kecskeméti “Spari” kiemelkedő teljesítményéről.

Férfi NB-III. mérkőzés ideje és helye: 2018. 11. 10., 17.00 óra. Szolnok, Szabadság tér 6.
Ellenfelek: Jászkun Volán SC Kft. II. – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kesi I. 7 – 11 (“Spari”)

Az NB-III. 7. fordulójában a Jászkun Volán Kft. Szolnok 2. csapatához utaztak a Kecskemétiek. Spartacus férfi első csapata versenyben van a bajnoki címért, eddig egy döntetlennel és minden mérkőzés megnyerésével a tabella 2. helyén vannak. A mai mérkőzésen Miskolci Kristófot volt kénytelen nélkülözni a csapat, helyette Szabó Dániel kapott játéklehetőséget. A Szolnoki csapat – pillanatnyilag -a tabella 7. helyén áll.

A páros mérkőzések máris óriási küzdelmet hoztak: míg a Mezei Levente – Szabó Dániel párosunk simán nyert 0/3 –ra, addig a másik asztalnál a Gyarmati Zsolt- Jádi Dominik párosunk – döntő szettben – minimális különbséggel maradt alul. Az eredmény: 3/2.
Az első körben az egyéni mérkőzések továbbra is döntetlent hoztak (2-2). A második körben sikerült előnyre szert tenni (1-3), a harmadik egyéni körben folytattuk az előny megerősítését (1-3), a negyedik körben Mezei Levente feltette az i-re a pontot és megnyerte  a csapatnak a 10. mérkőzését, majd még Jádi Dominik is hozzájárult a végeredmény kialakításához.

Győztesek:
Kspari-Kesi I. Mezei Levente 3,
Gyarmati Zsolt 3,
Jádi Dominik 3,
Szabó Dániel 1,
Mezei Levente – Szabó Dániel 1.
Gyarmati Zsolt – Jádi Dominik 0.
Jászkun Volán SC Kft. II.: Tóth Péter 3,
Vass Imre 2,
Dr. Sági László 1,
Rónafalvi Petra 0,
Rónafalvi Petra – Tóth Péter 1
Vass Imre – Dr. Sági László 0.

Végeredmény: Jászkun Volán Kft. II. – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kesi I. 11/7. Fodor Miklós edző: „Küzdelmes mérkőzésen idegenben sikerült jól szerepelni versenyzőinknek. Kiemelhető a fiatal Jádi Dominik teljesítménye, egyre megbízhatóbban versenyez és stabil pontja a csapatnak.
A mérkőzéseken nyújtott teljesítményeknek köszönhetően a csapatunk a tabella 2. helyén áll.

 

 

Hozzászólások