Beszámoló a férfi NB-III. asztalitenisz mérkőzés 8. fordulójáról, a kecskeméti “Spari” teljesítményéről.

Férfi NB-III. mérkőzés ideje és helye: 2018. 11. 09. 17.00 óra – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér asztalitenisz csarnoka.
Ellenfelek: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kesi II. – Eötvös DPSE Orosháza 8/10

Az NB-III. 8. fordulójára pénteken került sor  a Spartacus otthonában. A tabella 8-9. helyén tanyázó csapatok mérték össze tudásukat. A hosszúra nyúlt mérkőzésen, nagy csatában nyert idegenben az Orosháza. Fiataljainknak nem sikerült mérkőzést nyerni. Szűcs Bence rendkívül kiélezett csatákban, a döntő szettekben alul maradt mindkét mérkőzésén. Gyetvai Ákos, mérkőzésein – helyenként – jó játékot mutatott, de szintén nem sikerült egyéni mérkőzést nyernie. A párosuk mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban összecsiszolódott és ebben a felállásban sikerült is győzniük .

Fodor Zoltán magabiztosan hozta a 4 győzelmet, rajta nem múlott a csapat sikere. Tőzsér Tamás hullámzóan versenyzett ezen a délutánon, de az utolsó mérkőzésén 2/0-s szett állásnál és 10-6-s állásból fordított, és nyert 3/2 –re. Farkas Zoltán hihetetlen állásokat képes elbukni, de végül felülkerekedett és  az utolsó meccsét nyerte.

Győztesek:
Kspari-Kesi II. Fodor Zoltán 4,
Tőzsér Tamás 2,
Farkas Zoltán 1,
Szűcs Bence 2-ből 0,
Gyetvai Ákos 2-ből 0,
Gyetvai Ákos-Szűcs Bence 1.
Tőzsér Tamás- Farkas Zoltán 0.

Eötvös DPSE Orosháza: Nagy Bence 3,
Farkas Dávid 3,
Szenes Iván 2,
Schneider György 1,
Nagy Bence-Farkas Dávid 1
Schneider György-Szenes Iván 0.

Végeredmény: Eötvös DPSE Orosháza – Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér – Kesi II. 10/8
Fodor Mikós edző: „Fiataljaink először szerepelnek NB-s bajnokságban és látszik rajtuk a rutintalanság. Felnőttjeink hullámzó teljesítményt mutatnak. Még nem sikerült egyszerre mindenkinek jó formát mutatni a mérkőzéseken. Fodor Zoltán teljesítménye kiemelkedő, rajta nem múlik a csapat szereplése. Bízom abban, hogy hamarosan meghozza a változást a sok mérkőzés, amelyet fiataljaink játszanak.”

 

Hozzászólások