Kedves Olvasóink!

Az újonnan induló Montazsmagazin.hu egy tematikájában sokszínű, értékeket őrző és közvetítő online újság.

Kiemelten fontosnak látjuk a kezdő vagy még pályájuk elején álló írók és költők megismertetését, akik a jelenlegi helyzetben nehezen találnak megjelenési lehetőséget vagy máshol is publikálnak, de szívesen kapcsolódnak be egy klasszikus és modern hangot egyaránt képviselő közösségbe.

Kulturális programok, színházi előadások, könyvismertetők várják a kultúra iránt érdeklődőket. Az utazni szeretők vagy útleírásokat szívesen olvasók beszámolókat találhatnak különböző országokról. Értékeket közvetítő híres személyiségek, vagy a szélesebb közönség által még nem ismert emberek portréit is szeretnénk megrajzolni.
Kiemelt fontosságú témánk a természet- és az állatvédelem. Szeretnénk az olvasóknak minél több, működő lehetőséget megmutatni az állatok és környezetünk védelmére, megóvására: nemzeti parkokat, állatmenhelyeket, segítő szervezeteket kérdezünk tevékenységükről.

Újságunkban a könnyedebb témák is helyet kapnak: a gasztronómia, a divat, az életmód-tippek és tanácsok szintén rendszeres rovataink között szerepelnek.

Fel szeretnénk hívni a figyelmet a problémákra, az ellentmondásokra, de az örömet, nyugalmat, feltöltődést adó eseményekre, a megoldási lehetőségekre, a folytatás és az újrakezdés esélyeire is.

Szárnypróbálgatás. Új hangok. Sokféleség, de egység az értékekben. Ilyennek készül a Montázsmagazin.

Üdvözlettel:

Weninger Nóra

főszerkesztő

Hozzászólások