A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara meghirdeti „MESTERMUNKA” című pályázatát, melyre várja a vállalkozók, cégek termékeit, szolgáltatásait, vagy a pályaművekről készült fotókat és az azokról szóló rövid leírást.

Amennyiben olyan termékről van szó, mely szállítható, postai úton elküldhető, úgy azt a mellékelt pályázati lap kíséretében várjuk, a BKM Kereskedelmi és Iparkamara kirendeltségének címére: 6300 Kalocsa, Szent István u. 39. Beadási határidő: 2019. június 30.

A megyei termékek, szolgáltatások közül szakértő zsűri választja ki a legigényesebben megvalósított, leginnovatívabb pályaműveket, melyek elismerésben részesülnek és megkapják a „MESTERMUNKA” elismerő díjat és oklevelet. Pályamű lehet – többek között – például egy egyedi családi ház kivitelezése, egy kézműipari termék elkészítése, a cég vagy egyéni vállalkozó által önállóan megvalósított, legyártott innovatív termék, szolgáltatás.

Pályázati lap és további információ igényelhető a pejo.zoltan@bkmkik.hu email címen, illetve letölthető INNEN

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Pályázati Lap

Termék vagy szolgáltatás tulajdonosa; cég neve, címe:
————————————————————————————————————————————–
Elérhetőségek; email és telefonszám:
————————————————————————————————————————————-
Termék, vagy szolgáltatás leírása; egyedisége, megvalósításhoz szükséges szaktudás bemutatása:
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
Termék, vagy szolgáltatás bemutatásának formája:
A termék egy darabjának elküldése: □ Fotó és szöveges dokumentáció: □
Infópont: pejo.zoltan@bkmkik.hu, 0670/938-47-67

Dátum: 2019. ……………..
—————————————————-
Aláírás

 

 

Hozzászólások