Az alakformálásban a legújabb trend, hogy a tested ne csak formás legyen, de valóban használni is tudd az izmaidat. Erre pedig már létezik egy igazán hatásos módszer!


Érthető kifogás, ha nincs kétnaponta 1-1,5 szabad órád arra, hogy az edzőteremben izzadj. A lelkiismeretfurdalás és a felesleges kilók helyett ma már erre is van megoldás, méghozzá a VibroCrossFit tréning, amely a funkcionális típusú, magas intenzitású edzés minden előnyét egyesíti a vibrációs tréning pozitívumaival.


25-30 perc alatt, 6-8 féle eszköz használatával, izmaid maximális átmozgatásával hozhatod ki magadból a legtöbbet a nyár beállta előtt, és közben valóban erősebb is leszel, nemcsak szebb. Fél óra alatt legalább 400 kalóriát tudsz elégetni, miközben köredzés jelleggel vándorolsz a csapattársaiddal a különböző sportfeladatok között. A hagyományos eszközök – gumiszalagok, labda, bordásfal – mellett a zsírégetést a vibrációs tréneren eltöltött percek teszik minden eddiginél hatékonyabbá.

“Minden állomáson 50-60 másodpercet töltenek el a sportolók, akik nálunk maximum 3-4-en lehetnek, így mindenkire sokkal jobban oda tudunk figyelni, hogy ebben a rövid időben valóban a legtöbbet hozza ki magából” –mondja Magyar Orsi, a VibroCity VIP Vibrációs Tréningszalon edzője. – “A fél óra alatt nincs megállás, egy edzésen minden izomcsoportot átmozgatunk, hihetetlen intenzitással, igazi komplex edzés.”


Az edzéshez igazi elszántság, kitartás kell, de az eredmény magáért beszél. Már 2-3 alkalom után szépen formálódnak az izmok olyanoknál is, akik korábban nem edzettek célzottan egyes izomcsoportokra. Ennek az edzésformának a másik nagy előnye, hogy jól növeli az állóképességet, koordinációt, koncentrációt és a robbanékonyságot, vagyis más edzések mellett kiváló teljesítményfokozó. A VibroCross valóban igazi harc a téli hónapokban elpuhult izmaink ellen.

Legyen hát az idei nyár mottója: nemcsak szép, de erős és egészséges is!

www.vibrocity.hu

Forrás: Momentum Mundi

2014. március 26.

Hozzászólások