2014. június 30-án került sor az Argus Artur Kft. telephelyén, az uniós támogatásból megvalósult új logisztikai központ ünnepélyes átadására. A 21 éve működő cég történetében fontos mérföldkőnek számító, 624 millió forintból létrehozott létesítmény elsősorban a vállalkozás logisztikai kapacitásának növelését eredményezheti.

Az illusztris vendégek körében megtartott tulajdonosi köszöntő alkalmával a cég történetét is megismerhették a jelenlévők. A vállalkozás 1993-ban kezdte meg működését a volt Szovjetunió területéről importált traktor és autóalkatrészek forgalmazásával. A későbbiek folyamán már nyugati autóalkatrészeket és mezőgazdasági gépekhez szükséges alkatrészeket is forgalmaztak, majd a tevékenységi kört a logisztikai szolgáltatásokkal bővítették. A cég számára rendkívül fontos volt, hogy a megnövekedett piaci igények kiszolgálása érdekében, a modern kor követelményeinek minden szempontból megfelelő logisztikai központot hozzon létre a telephelyén.

A projekt megvalósulását követően a logisztikai központ alkalmas lesz raktározásra, alapanyag ellátásra, csomagolásra, anyagmozgatásra, visszáru kezelésre, selejtezésre, rendelés feldolgozásra, üzem és raktárelhelyezésre egyaránt. A tulajdonos reményei szerint a logisztikai központ fejlesztése az üzleti igények alapján a közeljövőben is dinamikusan folytatódhat.  A köszöntő után került sor az impozáns logisztikai központ megtekintésére. A színvonalas rendezvény svédasztalos állófogadással, valamint kötettlen beszélgetésekkel zárult.

Argus Artur Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 6000 Kecskemét, Trafó u. 1.
Tel: 76 507 441
Fax: 76 507 440

E-mail: argusarturkft@freemail.hu
Web: www.autoalkatreszposta.eu

Hozzászólások