Tóthné Annával, vagyis az „én” Anna nénimmel minden hónapban nyugdíjosztás után elmegyünk vásárolni az Auchanba. Ugyan még nem élvezem a nyugdíjas éveket, aktívan dolgozom, de segíteni szoktam neki, hiszen erre az időszakra tartogatja a nagy bevásárlást. Szeptemberben egy kicsit csúsztunk, mert nem értem rá, de 15-én végre megtehettük, mert ledolgoztam az ebédszünetemet és eljöhettem….

 

Hisilicon Balong

Hisilicon Balong

 

Egy szónak is száz a vége, beléptünk az áruházba, és a látványtól, amely elénk tárult, azt hittem, eltévedtünk: léggömbök tömkelege lebegett egy oszlophoz erősítve ONEY felirattal, és egy közeli pultnál ünnepélyesen felöltözött hölgyek, urak egy hatalmas tortát osztogattak az embereknek. Egymásra néztünk Anna nénivel, aki egyébként pénzügyi szakemberként dolgozott aktív korában, és azt is tudni kell róla, hogy szenvedélyes kártyagyűjtő. Mármint nem az „ördög bibliáját” gyűjti, hanem gazdasági előnyökkel járó kártyákat.

Tortát ettünk, és közben Anna néni elolvasta a hirdetést: „Az Oney és az Auchan Magyarország közösen megalkotott kártyája integrálja a Bizalomkártya és az Auchan kártya összes kedvelt előnyét és funkcióját!” Azonnal tudtam, hogy ez nem lesz egy egyszerű bevásárlás!
– Na, kislyányom, ezt megvárjuk, mert kíváncsi vagyok, és lehet, hogy üzletet kötök! –mondta ellentmondást nem tűrő hangon. Alig vártunk néhány percet, odajött hozzánk egy fehér blúzos hölgy, és hellyel kínált bennünket az ügyfeleknek fenntartott pultnál.
– Mi ez a kedvezmény? Miért éri meg nekem, hogy összevonjam az Auchan és a Bizalom kártyámat? Mondja már el nekem, kedveském! kérte Anna néni.
– Az új Auchan kártya pontgyűjtésre és fizetésre is használható lesz – mondta mosolyogva a hölgy. – Illetve a program nap mint nap különféle kedvezményeket nyújt a hűséges vásárlóknak az Auchan áruházakban és benzinkútjaikon, valamint az áruházakon kívül is. A kártya használói a kedvezményeken túl olyan előnyöket is élvezhetnek, mint például a háromszoros Bizalompont-jóváírás az Auchan áruházakban és a benzinkutakon történő vásárlások után.

 

Hisilicon Balong

Hisilicon Balong

 

Öt százalék azonnali kedvezmény az Auchan sajátmárkás, madaras logóval ellátott termékeire, háromhavi kamatmentes részletfizetés, illetve 1000 forintonként 10 Bizalompont jóváírás az Auchanon kívüli vásárlások során. A hétfői nyugdíjas és a pénteki családos napokon is legfeljebb háromszoros pont kerül jóváírásra az ügyfél számláján. Mindezek a kedvezmények az év minden napján, minden Auchan kártyával történő fizetés esetén igénybe vehetőek.

– Ez nem hangzik rosszul! Meddig lehet csatlakozni? És mindig megkapom a kedvezményt, ha új kártyával rendelkezem? – érdeklődött Anna néni.
– Az előnyök az összes Auchan kártyabirtokos vásárló részére elérhetőek, ha csatlakoznak az új programhoz: a meglévő ügyfelek szeptember 15. és november 30. között regisztrálhatnak online vagy személyesen az Auchan áruházak Pénzügyi Sarkaiban. A meglévő Auchan kártya tulajdonosok részére a csatlakozás ingyenes, és nem jár kártyacserével.

– Na, akkor én most olyat teszek, amit nem szoktam: két kártyát felcserélek egyre, de így jobban járok – válaszolta mosolyogva Anna néni. De látta, hogy sietek, mert 3 másodpercenként ránéztem az órámra.

– Tudom, – mondta nevetve -, menned kell. – Majd elővette a mobilját, és felhívta Károly bácsit, a férjét, hogy csatlakozzon hozzá, mert ma a nagy bevásárlás mellett jó üzletet is kötött……
/eszes/

 

 

Hozzászólások