Nemrég szültél, rajtad maradtak a felesleges kilók? Bezárt a kedvenc edzőtermed, és elengedted magad? Itt az idő, hogy változtass. A tavaszi újjászületés jegyében formáld az alakod, és méregteleníts teakúrával!

Tavaszi alakformálás és méregtelenítés

A tavaszi fáradtság könnyen okoz depresszióba hajló hangulatot. Ha még elégedetlen is vagy az alakoddal, akkor különösen rossz passzból indulsz neki a változásnak. Nem csoda, hogy annyian botlottak már el egy nagy lendülettel kezdett diéta vagy fogyókúra elején.

A lehangoltság pedig gyakran okozza, hogy az egyébként fogyni és ragyogni vágyók egyre gyakrabban nyúlnak az édességekhez és a gyorsételekhez. Ehhez jön hozzá a mozgásszegény életmód, hisz sokan dolgoznak mostanában otthonról, ahol maximum az íróasztal-kanapé-hűtőszekrény távolságon mozognak.

teakuraval

A természet erejével

Ezért fontos, hogy a méregtelenítés is megtörténjen, amikor alakformálásról vagy fogyásról beszélünk, és ne a csokira és junk foodra rászokva akarjunk diétázni. Természetes összetevőkből készült ételeket és italokat fogyasszunk, gyorsítva a fogyást.

A BlissTea egy olyan teacsalád, amely pont ilyen természetes, sőt bioösszetevőkből áll. Ez a tea felgyorsítja a fogyás folyamatát, segíti a testünk saját folyamatait turbó üzemmódra kapcsolni.

Diétázol, de nem elég hatékony?

Adj neki egy lökést! A BlissTea csillapítja az étvágyat, fokozza az anyagcserét, ezáltal gyorsítja a testtömeg csökkenését. Eközben pedig tele leszel energiával, hiszen ez a csomagban található reggeli teakeverék nemcsak zsírégető hatású, de természetes módon fel is pörget, és segíti a koncentrációt.

Az esti teakeverék pedig nyugtató hatású és méregtelenítő. A nappali pörgés után lecsendesíti a gondolataidat, felkészíti a szervezetedet a pihentető alvásra.

Miért előnyösebb, mint más fogyasztószerek?

Sokan megnyomnánk azt a bizonyos gombot, ami pikk-pakk szupermodellé varázsol minket, vagy legalábbis visszaadja a régi alakunkat. A valóságban azonban ez a gomb nem létezik. A fogyasztó csodaszerekben ezért egyre kevesebben hisznek.

Nem is meglepő, hisz a természetes és egészséges fogyási folyamat csak edzés és tudatos étrend mellett indul be. Így a BlissTea “csak” azt ígéri, hogy edzés és diéta mellett lesz eredményes úgy, hogy felgyorsítja a folyamatokat.

Akadályoznak a szokások? Alakíts ki újakat!

Köztudott, hogy 21 nap alatt válik szokássá egy új életmód. Ennyi idő kell a szervezetnek, főleg az agyunknak, hogy rutinként kezelje az újat. Szinte bármilyen új szokást el lehet sajátítani ennyi idő alatt. Ezért aztán mindenkinek óhatatlanul kialakulnak jó vagy rossz, hasznos vagy káros szokásai.

Ha már ezekből a szokásokból áll minden napod, a tieid legyenek olyanok, amelyek a javadat és a céljaidat szolgálják! Ebben segít a BlissTea! Váljon szokásoddá az egészség!

3 féle csomag közül választhatsz! Ne tétovázz, vágj bele mielőbb, hogy az eredményét is hamarabb tapasztalhasd!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások