A mai enteriőrök stílusvilágában kiemelt szerepet kapnak a rejtett világítás megoldások, így az álmennyezetbe süllyeszthető lámpatestek is. Ezek a világítási típusok rendkívül helytakarékos megoldások, és rejtett kivitelükből adódóan a bekötésük is láthatatlan marad. Lakásunk minden területére mutatnak jó lehetőséget. Az álmennyezetbe építhető spotos kivitelűeket akár több funkcióhoz is használhatjuk.

Konyha

Az álmennyezetbe építhető lámpatestek bútorokba is könnyedén beépíthetőek. A konyhában ideálisak erre a célra a felső szekrénysor elemei is. Ezzel az elhelyezési móddal a konyhapult megvilágításáról gondoskodhatunk. A szekrények belső részén, a beláthatatlan polcok megvilágítására is vannak aprócska kivitelek.

Fürdőszoba

Ebben a vizesblokkban is alkalmazhatjuk, legideálisabban kisebb méretű dekorációs álmennyezetekbe építve. A leggyakrabban egyedi mintavilágok világítási rendszereként fog itt üzemelni. Képzeljünk el csillag alakot a mennyezeten, a csillagok száraiban pedig egy-egy beépített lámpa fényei csillognak a fürdőt megvilágítva.

Gardróbszoba

A konyhához hasonlóan itt is alkalmazhatjuk ezeket a lámpakiviteleket belső világításként a polcok megvilágítására. Ahhoz, hogy a világítás valóban rejtett maradjon, ideális bútorasztalos segítségét igénybe venni, természetesen a villanyszerelő mellett.

Étkező helyiség

Étkezőasztal feletti mennyezeti világításként használhatóak az álmennyezetbe építhető lámpatestek. A megjelenést fokozhatjuk azzal, hogy kisebb erősségű fényforrásokat építünk be az asztal férőhelyeinek számával azonos mennyiségben.

Dolgozószoba, dolgozósarok

A konyhához hasonlóan itt is a munkafelület megvilágítása a legfontosabb, és a rejtett beépíthető lámpa kivitelnek köszönhetően bárhol is legyen az, nem lesz fénytelen. Manapság már nem kell azon gondolkodnunk, hol és milyen szögben helyezzük el az íróasztalt az ideális megvilágítás szempontjából, hiszen bárhol, egyszerűen ideális fényviszonyt alakíthatunk ki.

Hálószoba

Itt kiemelt szerepe van a harmóniának és a meghittségnek, ebbe a vonalba az álmennyezetbe építhető lámpamegoldások tökéletesen illeszkednek. A mennyezeti kiviteleken kívül a fali éjjeliszekrénybe, polcokba, sőt, még az ágyba épített lámpák is ezt a stílusvonalat követik.

Képzeljük el az Eglo Pineda LED beépíthető lámpa szettjét. Aprócska kivitelének köszönhetően bútoros megoldásokhoz, a konyhába, gardróbszobába is ideális. Erős fényének köszönhetően a konyhapult megvilágítása mellett bátran használhatjuk a munkaállomások megvilágításához is.

A rejtett kivitelek a felsoroltakon kívül lépcsőkhöz és kültéri használathoz is elérhetőek. Az Alkonylámpa webáruház verhetetlen termékkínálattal, életünk minden területéhez kínál világítási megoldásokat. A hagyományos, megszokott jellegű kivitelek mellett a modern, exkluzív dizájn termékek is megtalálhatóak Magyarország vezető világítástechnikai szalonjában.

 

 

Hozzászólások