Egy éves kor után is fontos a tejalapú táplálás a babáknál – A születés után egy évvel sokat változik a gyerekek étrendje. Az anyatejes táplálás egy éves kor után is nagyon fontos, de ekkor már nem mindenkinek van lehetősége anyatejjel táplálni a babát. Természetesen vannak szülők, akik már kisebb kortól anyatej-kiegészítő tápszert adnak gyermeküknek. Mindemellett az anyatej már kevés a folyamatos fejlődésben lévő baba tápanyagigényének biztosításához.

Amikor elérkezik a 12 hónapos fordulópont, onnantól rengeteg ízzel tudjuk változatosabbá tenni az étkezéseket. Emellett viszont továbbra is szüksége van a tejalapú táplálékra is, amiből minden nap fogyasztania kell.

tejalapu taplalas

Ebben van az anyák segítségére a HiPP Junior gyerekital, ami speciálisan a kisgyermekek igényei szerint lett kialakítva. A márka által a tizenkét-huszonnégy hónapos gyerekek számára kifejlesztett tejalapú gyerek- és junioritalok hozzájárulnak az egészséges fejlődéshez, az immunrendszer megfelelő működéséhez. Biztosítják a megfelelő ásványi anyagokat, valamint a szükséges vitaminokat, amikre anyatej hiányában különösen fontos odafigyelni.

A legújabb kutatások szerint a megfelelő D-vitamin-, vas, jód bevitelére is nagy hangsúlyt kell fektetni az előbbiek mellett, ebben pedig nagy segítséget jelent a junior gyerekital. A vegyes, teljes étrend részeként a junior ital hozzáadásával gondoskodhatunk arról, hogy a fejlődéshez szükséges minden tápanyagot megkapja a gyermekünk.

A tejalapú táplálás a cél

A szakemberek szerint három éves korig a gyerekitalok a legmegfelelőbbek, ha tejalapú táplálásról van szó, természetesen az anyatej mellett/után. Fontos, hogy a bevezetése, illetve a tápszerről való áttérés fokozatos legyen. A Hipp márka elkötelezett a babák és mamák iránt, ezért a könnyen elkészíthető termékeit kifogástalan minőségben, a szakemberek legjobb tudása szerint készíti el.

A márka szakemberei már a talaj minőségének kiválasztásától végigkísérik a termékeik útját. Éppen ezért a Hipp BIO jelzés láttán biztosak lehetünk abban, hogy szigorú minőségi követelményeknek megfelelően előállított termékkel van dolgunk, amiben maximálisan megbízhatunk.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások