Szép karácsonyt varázsoltak a Portéka ajándékcsomagjai! – Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület ezúton is köszöni az Aranyhomok Portéka ajándékcsomagok megrendeléseit! Köszöni továbbá minden kedves partnerének a gyors és korrekt együttműködést ebben a jó célt szolgáló, értékteremtő, örömet szerző tevékenységben!

a porteka ajandekcsomagjai

A pandémia időszakában a karácsonyi vásárok meghiúsultak, és ezzel egyidőben a vásárlói szokások is átalakultak. Az egyesület úgy döntött, hogy a még tanácstalanul ajándékot keresgélők dolgát megkönnyíteni. A Portéka ajándékcsomagjai egyben a térségi termelőket és kézműveseket is segíteni kívánták a piacra jutásban.

Az Aranyhomok Portéka Online Adventi Vásár néven indított facebook oldallal is ezt a célt szolgálták. A karácsonyi vásárok hangulatát szerették volna felidézni, hiszen a készülődés, a bevásárlás is másként alakult ezúttal, az üzletek forgataga az online térbe szorult.

Az Aranyhomok Egyesület elkötelezett híve a “vásárolj helyit” mozgalomnak. Így nemcsak a környezetünket védjük, és segítjük a közvetlenül a lakókörnyezetünkben élő gazdákat, kézműveseket, de mindemellett még egészséges élelmiszerekhez és minőségi, egyedi termékekhez is juthatunk!

A térségi termelők, kézművesek bevonásával nyolcféle csomagot állítottak össze. De nyitva hagyták annak a lehetőségét is, hogy a vásárlók a termelőktől származó finomságok közül szabadon választhassanak. Válogatott, kiváló minőségű, Kecskemét és környéki kézműves kincsekkel, finomságokkal töltötték meg a kosarakat, fadobozokat. Bíztak abban, hogy sok szép térségi kézműves termék, kistermelői élelmiszer kerül majd a karácsonyfák alá!

Az egyesület örömmel számol be arról, hogy sok-sok csomag készült! Örömmel látták, hogy igény van a minőségi, helyi termelői finomságokra, szép kézműves termékekre, ezért úgy döntöttek, hogy 2021-ben is vállalják az összekötő szerepét gazda és vásárló között. Ajánlják csomagjaikat vállalatoknak és magánszemélyeknek is, hogy ünnepekre, évfordulókra ajándékozzanak helyi termékcsomagokat!

Jelszavuk az idén is: Éltessük a helyit, éltessük az igazit!

Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület

Facebook

Az Egyesületről szóló régebbi cikkünk