Végy három fiatal jazzistát: nők, akik ismert és elismert muzsikusok. Tegyél hozzá jazzt, egy tehetséges fiú dobost és szólaltass meg dalokat a hatvanas évektől napjainkig. Keverj bele barátságot, ami ezt a három lányt összeköti és szórd meg azzal a varázslattal, ami csak hármuk közös muzsikálásából születik. Könnyed és mégis komoly, játékos, de pontos és felkészült: ilyen a Mrs. Columbo muzsikája.

mrs. columbo2

Ismert slágerek új köntösben, jazzben megszólaltatva. A fővárosban már rég látott formáció június 25-én Budapest első apéro és koktélbárjában, a Mericano Bar-ban lép fel a Bazilika szomszédságában.
A Magyarországon még sosem látott, exkluzív felállás zeneileg is ilyen értékes és különleges: a zenekar alapítása óta számtalan klubban és fesztiválon ejtették ámulatba a jazz és más könnyűzenei műfajok rajongóit. A három muzsikus összjátéka ajándék minden hallgató számára: Galambos Dorina, Hudák Zsófi és Sárközy Fanni a magyar jazz történetének kikerülhetetlen alakjai már most. Állandó vendégük a tehetséges dobos, Kovács Norbert, aki tökéletesen kiegészíti a lányok együttesét.

Debütáló albumuk 2012 februárjában jelent meg “(re)make up” címmel a Magneoton gondozásában és abban az óriási szakmai elismerésben részesült, hogy megnyerte a Fonogram Díjat “Az év hazai jazz-albuma” kategóriában, a második saját daluk, a Játszd újra! pedig bekerült a 2013-as Eurovíziós Dalverseny legjobb 30 dala közé! A zenekar 2014 tavaszán jelentette meg második nagylemezét “Mrs. Columbo Live” címmel, de hamarosan megjelenik a következő album is, ami már csak saját szerzeményeket tartalmaz és egy modernebb hangzásvilágot is hoz majd. Idén áprilisban telt házas nagykoncertet adtak a Müpa Fesztivál Színházában és alig várják a következő budapesti fellépésüket.

mrs. columbo1

Június 25-én a Mericano Apéro és Koktélbár ad otthont ennek a könnyed, vidám, bohókás, mégis igényes, játékos és kreatív zenei programnak. Tulajdonosa, az olasz Salvo Sgroi célja nem kisebb, mint hogy megismertesse a magyar közönséggel az olaszoknál és más mediterrán népeknél oly népszerű apéro időszakot, amikor a munka után egy pohárka bor vagy koktél mellett az emberek összeülnek és hagyják, hogy oldódjon az egész napi stressz. „Szeretnénk, ha Budapest megismerkedne az olasz életérzéssel, azzal a könnyedséggel, mely az én népemet jellemzi. Dolgozunk keményen, ha kell, de tudunk lazítani is, és egy pillanatig sem érzünk lelkiismeret furdalást emiatt. Minden héten élő zenével kedveskedünk a vendégeinknek, mellé a város legnagyobb koktélkínálatát adjuk, és nagyon várjuk, hogy ez a 3 csodálatos lány elvarázsoljon minket!

Részletek itt olvashatók

Időpont: június 25., 20.30
Belépő:  2000 Ft, ami mellé egy welcome koktél jár ajándékba

Forrás: Arteregó Kft.

Hozzászólások