Westend Workplace – itt a helyed! Közösségi irodateret nyitott a Westend. A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret Budapest kedvenc plázája, a Westend február 25-én.

westend workplace

Az ötlet az éttermek zárvatartása miatt felszabadult terek biztonságos hasznosítását szem előtt tartva született. A Westend Workplace mindenkit vár, aki távmunkára kényszerült, de hiányolja a munkavégzés közösségi élményét, és néhány órára kiszabadulna a négy fal közül.

A veszélyhelyzeti intézkedések következtében sokan otthon, közösségtől elzárva, a megszokott napi programjaik nélkül töltik mindennapjaikat.

Nincsenek személyes meetingek, elmarad a közös ebéd, a frissítő délutáni kávé az iroda melletti parkban.

A Westend rájuk is gondolva alkotta meg a hazai plázák közül elsőként közösségi irodaterét. Hiszen, bár megvannak az előnyei, a home office elveszi a munka közösségi élményét, a változatosságot, ráadásul nem mindenkinek adottak a megfelelő otthoni körülmények sem a hatékony munkavégzéshez.

A Westend célja, hogy biztonságosan, jól felszerelt helyszínen dolgozhassanak a Workplace asztalainál az eddig lakásaikba kényszerült dolgozók, ezzel is csökkentve a járvány mentális terheit.

A Workplace egyedileg tervezett belső terekkel, megerősített wifivel, ingyenes nyomtatási és scannelési lehetőséggel várja munkaállomásaiba az új élményre vágyókat minden nap reggel 9 és este 7 között.

A Workplace a Westend ételudvarának területén található, a belépéshez csak a Westend applikációban elérhető, többször is felhasználható kuponra van szükség.

Az irodatérbe érkezőknek a Westend és az üzletek közös ajándékcsomaggal, valamint további kedvezményekre jogosító kuponokkal is kedveskednek, hogy ne csak a munkanap sikere, de a kikapcsolódás is garantált legyen.

A Workplace-t természetesen a járványügyi szabályoknak megfelelően alakították ki. A fertőzésveszély elkerülése érdekében az egyszemélyes irodaterekben a munkavégzés csak a szigorú előírások betartásával lehetséges, hiszen az egészség mindennél fontosabb.

A Westend Workplace-ről még több információ az itt a helyed oldalon, illetve a Westend applikációjában érhető el.

 

Forrás: COMLAB

 

Hasonló cikkünk:

Kinyitott az edzőtermek 40 százaléka Budapesten

 

Hozzászólások