Figyelem, kedves utasok!

Aki meg akarja próbálni, milyen érzés egy Volvo típusú hibridhajtású autóbuszban utazni, az legyen a kecskeméti Városháza előtt (Kossuth tér 1.) július 11-én 8.00 és 11.30 között! Itt megtekinthető a busz, melyet Miskolcról vett kölcsön a város, ahol már eddig is jól vizsgázott. Július 17-ig az autóbuszt menet közben is kipróbálhatják az utasok, mert ez alatt az egy hét alatt szinte minden helyi vonalon feltűnik majd.

Az autóbusz új, energiahatékony és környezetkímélő technológiával ismerteti meg a város utazóközönségét. A város vezetése lehetővé teszi, hogy minél több járműtípussal ismerkedhessünk meg, személyes tapasztalatokat gyűjtsünk. Június 15-én a Mercedes gyártású autóbusz mutatkozott be, most pedig, július 11-én a Volvo gyártmánya.

Ez év végén Kecskeméten a Kunság Volán Zrt-vel meglévő szerdődés lejár, mely a helyi személyszállítást volt hivatott kiszolgálni, és új közbeszerzési pályázatot ír ki a város. Az önkormányzat lakossági igényfelmérést is végez, ennek egyik mozzanata a különböző autóbusztípusok megismertetése az utasokkal.

Ha véleményt szeretnénk nyilvánítani, kérdőíveket a város honlapján találunk: www.kecskemet.hu
Kapcsolódjunk hát be a város közösségi közlekedésének megújításába!

 

 

Weninger Endréné

Hozzászólások