Csaknem kétszáz program várja a közönséget az ország egyik legnagyobb családi fesztiváljának számító Víz, Zene, Virág Fesztiválon, amelyet június 27. és 29. között rendeznek meg Tatán a Vár, az Esterházy-kastély és az Öreg-tó környezetében.


Idén többek között a Quimby, a KFT, a Ghymes, Demjén Ferenc, a Mystery Gang, Péterfy Bori, a Hot Jazz Band, a Romano Drom, Takács Tamás és az amerikai Lord Bishop Rocks koncertjeit élvezheti a fesztivál közönsége. A tatai fesztiválon rendezik be az ország legnagyobb romkocsmáját is.

A gyerekeket az Alma együttes, a Bogár Muzsika és a Cakkumpakli Színház szórakoztatja, valamint játszópark és interaktív programok várják a legkisebbeket. A gyerekbarát fesztiválon a babakocsival érkezőknek külön sávot alakítanak ki, hogy zavartalanul közlekedhessenek a nagy területen elhelyezkedő rendezvényen.

A színpadi produkciók mellett kiállítások, kulturális, virág- és sportprogramok adják a Víz, Zene, Virág Fesztivál sajátos hangulatát. Itt rendezik meg a magyar virágkötészeti kupát, szombat este pedig az Öreg-tó víztükréről fellőtt tűzijátékban gyönyörködhetnek a látogatók, akiket kézműves és gasztronómiai vásár is vár. A fesztivál karszalagjával minden tatai múzeum ingyenesen látogatható nyitvatartási időben. A Nagycsaládosok Országos Egyesületénél regisztrált családok számára a rendezvény összes programjára díjtalan a belépés.

A fesztiválról további információk a www.vizzenevirag.hu honlapon olvashatók.

MTI

2014. június 23.

Hozzászólások