Kedves Színházbarátaink! Hálásan köszönjük, hogy követnek minket, hogy szeretetükkel és figyelmükkel támogatnak minket a veszélyhelyzet fennállása alatt. Köszönjük, hogy türelmesen vártak a színházjegyeket érintő tájékoztatásunkra, amellyel kapcsolatban az alábbi információkat közöljük:

A március 12-től az évad végéig elmaradó előadásaink pótlása összefügg az elrendelt színházi bezárással és korlátozásokkal, ezért legnagyobb sajnálatunkra azokat nem tudjuk pótolni. A jegyeket vissza tudják váltani, azok későbbre történő érvényesítésére, cseréjére nincsen lehetőség.

szinhazjegyeket visszavaltani

Amennyiben online vásárolták a színházjegyeket, és szeretnék visszaváltani az online megváltott jegyeket, ezen a linken tudnak erről nyilatkozni LEGKÉSŐBB JÚNIUS 15-ig. Kérjük, a nyilatkozat pontos kitöltéséhez kövesse a honlap utasításait.

A jegyértékesítő rendszerünk üzemeltetője (Interticket Kft.) olyan nagyszámú elmaradó rendezvényt kezel, hogy a teljes rendezés több hetet is igénybe vehet. A jegyek árának visszatérítése így a nyilatkozási határidőt követően 30, de akár 60 nap is lehet. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A Színház Szervezési-és Jegyirodájában megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatban a következőt kell tenniük:

Írjanak egy e-mailt a szervezes@kecskemetinemzeti.hu címre, vagy telefonon jelezzék a kollégáknak a visszaváltás igényét legkésőbb JÚNIUS 15-IG. A jegyeket személyesen lesz lehetőségük visszaváltani a Jegyiroda újranyitásakor. Ennek időpontjáról azonnal küldünk tájékoztatást önöknek.

Sokan állnak a #neváltsvisszajegyet mozgalom mellé, ami nagyon szép kezdeményezés, és színházunk is hálás az ilyen felajánlásokért. Ha Ön is szeretné színházunk munkáját támogatni azzal, hogy nem váltja vissza a jegyét, az alábbi linken tud róla nyilatkozni.

Lemondás a visszatérítésről – minden jegy esetében

A 2019/2020-ban vásárolt AJÁNDÉKUTALVÁNYOK határidejét meghosszabbítjuk, 2020. december 31-ig lesz lehetőségük felhasználni.

A bérletes előadásokról, azok lehetséges pótlásáról később nyilatkozunk, a kollégákkal a legjobb szándék szerint, a közönség igényeihez igazítva fogalmaznánk meg a lehetséges irányokat.

Közönségszervezésünk és jegypénztáraink az egészségügyi veszélyhelyzet feloldásáig zárva tartanak. Kérdéseiket azonban továbbra is fogadjuk május 11.-június 15. között a szervezes@kecskemetinemzeti.hu címen, és az alábbi telefonszámokon:

Nagyszínház: 76/501-177 hétfőtől – péntekig: 10:00-14:00-ig

Kamaraszínház: 76/501-176 hétfőtől – péntekig 14:00-17:00-ig

Kérjük, kövessenek minket közösségi oldalainkon és a www.kecskemetinemzeti.hu oldalon!

Vigyázzanak egymásra, vigyázzanak magukra, hogy mielőbb találkozhassunk: a Színházban!

A színház igazgatósága

Kapcsolódó cikkünk:

A POSZT-díjas Bánk bán – Kecskeméti online közvetítés

 

 

Hozzászólások