Megjelent Halmos Monika várva-várt virágos könyve, a Virágkonyha! Egy könyv, amelyből megtudhatjuk, hogyan lehet jóízűen elkészíteni a kiskert és a balkonláda virágait.

viragkonyha1

Miért kell virágot enni?

A virágok megízlelésével egy egészen új világot ismerhetünk meg, bájos, könnyed és különleges ízeket, ahol egyszerre olvad szét a virágpor és a nektár édessége a szájban a szirmok savanykás, olykor csöppet kesernyés vagy éppen csípős zamatával. Az éden üzenete minden falatban, mert a virággal díszített étel is már magában hordozza az érzékiséget.

Virágkonyha borito.indd

A virág egy egészséges és természetes „zöld élelmiszer”, amely a legtöbb diétába beilleszthető. A virág egy „fitt” nyersanyag, mert az ételkészítés a virágoskertben kezdődik – egy kis kertészkedéssel.
A virágkonyha egy természetesen izgalmasan világ, amelyet az ínyenceknek mindenképpen fel kell fedezniük! És hogyan? Ebben segít a Virágkonyha hamarosan induló műsora a LifeNetwork-ön!

viragkonyha3

A Virágkonyha című könyv 160 oldalas, elegáns kivitelű, termesztési javaslatokkal, növényismertetőkkel, gyönyörű fotókkal.

viragkonyha4

Ára 4600 Ft. Megrendelhető:
+3630-9647144, rozsakunyho.alkotomuhely@gmail.com

Hozzászólások