Egy kozmetikai termék csak akkor képvisel magas minőséget, ha egészségügyi kockázata minimális. Erre pedig a legjobb garancia, ha az adott kozmetikai termék kizárólag természetes eredetű anyagokat tartalmaz, melyek kémiai kezelésen egyáltalán nem, vagy csak a legszükségesebb mértékben esnek át. „Csak azt tegyük a bőrünkre, amit meg is ennénk!” – ez lett annak az új magyar kozmetikai termékcsaládnak a szlogenje, mely a világ első ehető kozmetikuma.

eheto_kozmetikumok

A nemrég piacra került Coconutoil Cosmetics készítményei kizárólag organikus, ehető, valamint génmanipuláció-mentes összetevőket tartalmaznak, így kapták meg a NaTrue minősítést.

„Amikor ázsiai utazásaink során megismerkedtünk a kókuszolajjal, azt éreztük, az ebben rejlő sok jót minél több emberhez szeretnénk eljuttatni. Ezért is fejlesztettünk olyan kozmetikai termékeket, mely alapja az élet fájának gyümölcse. Hiszünk a változásban, hiszünk a természetességben, hiszünk abban, hogy sokan vannak, akik egészségük megőrzése érdekében tenni akarnak valamit.– ajánlja a Coconutoil Cosmetics termékeinek magyar fejlesztője az újdonságokat.

eheto_kozmetikumok3

A kókuszolaj számos pozitív hatással rendelkezik, miközben emésztésünkre, szívünkre, immunrendszerünkre is jótékonyan hat, bőrápolásra és hajápolásra is kitűnően alkalmazható. A fejlesztők személyesen voltak jelen a kókuszültetvény és a feldolgozó üzem kiválasztásánál, ez is garancia arra, hogy valóban ehető alapanyagokból készülnek termékeik.

A Coconutoil Cosmetics golyós deo gyakorlatilag alig tartalmaz mást, mint kókuszolajat, kevés szódabikarbónát, ehető emulgeálószert és E-vitamint, melyet természetes eredetű illatanyagok egészítenek ki, hiszen a natúr változat mellett levendulás és argánolajas változata is kapható. Összetevői nem zárják el a pórusokat, hosszantartó antibakteriális védelmet nyújtanak, semlegesítik a nem kívánt testszagot, és megkötik a verejték egy részét. A deo használójának kellemes illatot biztosítanak.

A csomagolás is környezetbarát, hiszen újrahasznosított, FSC kartont, alumínium és üveg tégelyeket használnak, a hagyományos, teljes műanyagból készült elemeket pedig PLA, azaz növényi bázisú műanyagra cserélték.

eheto_kozmetikumok4

A deo-család mellett ajakbalzsam található még az újdonságok sorában: ez a Lip Balm is túlnyomórészt kókuszolajat (70% felett), továbbá méhviaszt, kakaóvajat, sheavajat, csekély mennyiségben steviát, E-vitamint, ezeken túl pedig természetes eredetű illatanyagot tartalmaz. Ápolja, védi és hidratálja a bőrt és szintén csak organikus, ehető anyagokból áll, előállítása során kémiai feldolgozás nem történt. Természetes összetevői gyengéden, de hatékonyan ápolják a cserepes ajkakat, de minden érzékeny és kiszáradt bőrfelületen tökéletesen hatékony.

eheto_kozmetikumok2

A Coconutoil Cosmetics hitvallása szerint termékeikkel nem csak kozmetikai célt szeretnénk szolgálni, hanem lehetőséget adni az életmódváltásra. A magyar fejlesztők remélik, hogy hamarosan ehető kozmetikumaikkal nem csak Magyarországot, de más nemzetközi piacokat is meghódítanak majd.

További információ:
www.coconutoilcosmetics.com

www.facebook.com/coconutoilcosmetics

Forrás: Arteregó Kft.