Nagy Viktor nyerte el a legjobb férfi epizódalakításért járó díjat a nyíregyházi VIDOR Fesztiválon! A kecskeméti Katona József Színház művésze a Boeing, Boeing-ben nyújtott alakításával érdemelte ki az elismerést.

 

nagyviktor01

 

A sokszoros rekorder francia vígjátékot januárban mutatta a kecskeméti társulat Cseke Péter rendezésében. A sztárépítészről és három – egymásról mit sem tudó – menyasszonyáról szóló darab óriási siker lett. A darab kulcsfigurája az égből pottyant jó barát, Robert, akit Nagy Viktor alakít, hiszen neki köszönhetően még jobban összekuszálódnak a szálak.

A produkciót augusztus 28-án láthatta a fesztivál közönsége Nyíregyházán. A Vidámság és a Derű Országos Seregszemléjén immár hagyomány, hogy a Makk Károly filmrendező vezette zsűri által odaítélt díjakat „házhoz viszik”, azaz a nyertes produkciók első „otthoni” előadásán adják át a Vidor trófeát.

 

nagyviktor02

 

Nem először aratott sikert a kecskeméti társulat Nyíregyházán: 2014-ben a legjobb epizód duett díja került a hírös városba, Kiss Jenőnek és Szerednyey Bélának köszönhetően.

Rákász Judit

 

 

Hozzászólások