A Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér az ünnepek miatt előrehozta rendezvénysorozatát, és ezúttal a hónap közepén, december 15-én töltötték meg a kikapcsolódni vágyók a csarnokot. Karácsonyi jótékonyság, ünnepi gyermekműsor, harcművészeti bemutató, és izgalmas sportversenyek várták az érdeklődőket az Éjszakai Forgatagon.

A nem profi asztaliteniszezők ezúttal is fél hattól megkezdték az összecsapásaikat. A vidám hangulatú, azonban néha ki-ki meccseket is tartogató délutáni verseny szoros eredményeket hozott. A kezdők versenyében Capitan Tom harmadik, Juhász Viktória második helyezést ért el, az aranyérmet pedig Nagy Zsombor zsebelhette be. A haladók versenyében Orvos Alexander harmadik, Hatvani József második, Daragó János pedig a képzeletbeli dobogó első fokára állhatott fel.

19 órától mindenki szívébe egy kis karácsony költözhetett az Arany János Általános Iskola kisdiákjainak köszönhetően, akik „A szeretet ünnepe” című műsorukkal készültek. A verses előadás után a Shizen Juku Dojo harcművészeti bemutatója következett, mely szavak nélkül ejtette ámulatba a közönséget és mindenki megbabonázva figyelte a látványos mozdulatokat.

A műsort követően pedig kezdetét vette a profi asztaliteniszezők versenye, a darts és csocsó összecsapások. A darts tábla előtt Szabó Anita nem talált legyőzőre a gyerekek versenyében, így aranyérmet vihetett haza, Capitan Tom ezüstéremmel, Harmuth Viktor pedig bronzéremmel gazdagodott. A felnőttek között ezúttal csak két bátor jelentkező volt: a győzelmet Hatvani József zsebelhette be, Dudás Sándort megelőzve.

A csocsóbajnokság bronzérme családban marad, hiszen harmadik helyen Daragó János és Daragó Barbara végzett. A második helyezett Solymosi Gábor-Nyúl Krisztián duót csak egyetlen páros győzte le, mégpedig az aranyérmes Bene Dániel és Berente Tamás páros.

     

Végezetül pedig a profi asztaliteniszezők is megtalálták az est legjobbját a veretlen Novák Attila személyében, őt Szűcs Bence követte a második helyet megszerezve, Nagy Lajos pedig harmadik lett.

Az Éjszakai Forgatag 2017-es esztendőre tehát véget ért, azonban 2018-ban újult erővel, és töretlen lelkesedéssel várnak mindenkit a szervezők: Jövőre, veletek, ugyanitt!

 

 

Hozzászólások