A Bács-Kiskun Megyei Költők és Írók Baráti Köre és a Toll és Ecset Alapítvány Versíró pályázatot hirdet a II. világháború befejeződésének 70. évfordulója alkalmából. A pályázat témája lehet minden, ami a II. világháborúval kapcsolatos. Formai megkötés nincs.

 

temeto

 

A beérkezés határideje: 2015. augusztus 15. Nevezési díj: versenként 1.000 Ft. A beküldött műveket szakértő zsűri fogja elbírálni. A versek elküldhetők e-mailben a következő címre: magazinmontazs@gmail.com Hagyományos postai úton: Weninger Endréné, 6000 Kecskemét, Fazekas Mihály u. 18. I. 1.

A nevezési díjat a Toll és Ecset Alapítvány számlájára kérjük átutalni vagy befizetni. Bankszámlaszám: 10402506-49525757-50511015 (K&H Bank)

 

vilaghaboru2

 

A három legjobb vers beküldője értékes könyvjutalomban részesül, valamint meghívást kap a szeptember 26-án megrendezésre kerülő Versmondó kulturális délutánunkra. Itt színművészek tolmácsolják majd a legjobb verseket. Szeretettel várjuk a pályaműveiket!

Megjegyzés: A pályázatnak nem feltétele, hogy a beküldött mű megjelent-e már valahol. A pályázó azonban a vers beküldésével elismeri és bizonyítja, hogy a saját versét küldte el hozzánk és nem másét. A felelősség őt terheli, szerzői-jogi kérdésekkel nem foglalkozunk.

 

tollecset_logo4

 

A Toll és Ecset Alapítvány kuratóriuma: Weninger Endréné, Szabó Katalin, Menyhei József, valamint az alapító, Nagy L. Éva