A BOOK24 könyváruháztól már nem csak online módon, hanem egyedülálló könyvautomatáikon keresztül is vásárolhatunk, amelyek jelenleg az Auchan Budaörsnél, a Westend City Centerben, a Corvin Plazában és a Lurdy Házban találhatók meg. Ezekben ingyenesen átvehetők az internetes rendelések, sőt, az automatákban elhelyezett könyvekből akár a helyszínen is vásárolhatunk.

Az innovatív ötlet a csomagautomaták elvén alapul, azonban ebben a formában valóban különleges. A BOOK24 egy szegedi céggel közösen fejlesztette ki a rendszert, amit a tapasztalatok alapján folyamatosan tökéletesítenek. Az újítás szerzői, szakmai és vevői oldalon is pozitív fogadtatásra talált.

A könyvautomaták jelenléte megoldást jelenthet azoknak az internetes vásárlóknak, akiknek eddig gondot jelentett, hogy milyen címre rendeljék csomagjukat, otthon lesznek-e vajon, ha érkezik a futár. Az automaták a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor rendelkezésre állnak, és a megrendelt könyvcsomagokon kívül mindig a legújabb sikerkönyveket is megtalálják bennük a vásárlók. Ha kifelejtettünk valamit a rendelésünkből, itt a csomag átvételekor azt is megvásárolhatjuk.
A BOOK24 munkatársai folyamatosan figyelik a vevői igényeket, és ez alapján alakítják a kínálatot. Az automaták online összeköttetésben vannak a központtal, így a készlet csökkenése, kifogyása esetén azonnal – akár naponta többször is – fel tudják tölteni a könyvkészletet.
A vásárlás nagyon egyszerű, a kezelőfelületen kiválasztjuk a könyvet, a központi egységen történő fizetés után egy lift megy el érte az automatában, majd elhozza a kiadó nyíláshoz. A fizetés a helyszínen csak bankkártyával lehetséges, az internetes rendeléseket viszont nem tudjuk az automatáknál fizetni, ezeket előre kell kifizetnünk a rendelés feladásakor.

A BOOK24 regisztrált online vásárlói ingyenesen vehetik át az automatákból a köteteket, 14 óráig leadott rendelés esetén akár már másnap is! A BOOK24.hu 6900 Ft érték feletti rendelés esetén egyébként is ingyenesen szállít, így azonban akár egy vagy két kötetet is futárköltség nélkül megkaphatunk.

A BOOK24.hu oldalán történő regisztrációval automatikusan hűségkártyát is kaphat a felhasználó, amelyek a vásárlások után folyamatosan növekvő kedvezményeket biztosítanak a vevők számára, ezek pedig az automatákba történő rendelések esetén is számítanak majd. A GLS-csomagpontokba természetesen ezek után is kérhető majd csomag, de mindazok, akik gyakran járnak az Auchan Budaörs, a Westend, a Corvin Plaza vagy a Lurdy Ház környékén, nyilván örömmel próbálják ki majd ezt a magyarországi könyvpiacon egyedülálló újdonságot.

Bár komoly fejlesztés van az automaták mögött, esetenként előfordulhatnak kisebb technikai fennakadások. Ilyen esetekben a BOOK24 ügyfélszolgálatán szükséges jelezni a hibát, amelyre munkaidőben azonnal reagálnak a munkatársaik. Hamarosan újabb szolgáltatással bővül a kínálat, készül egy rendelési felület, amelynek segítségével a könyvautomatánál több mint 25 000 könyvből tudunk majd rendelni akár saját címünkre, akár az automata átvételi lehetőségeit kihasználva.

Az automatából feladott rendelések esetén a BOOK24 24% kedvezményt fog biztosítani a teljes kínálatra!

Bővebb információ:
www.book24.hu

Forrás: Arteregó Kft.