Pár napja pont egy egyedi telefontok tervezésén fáradoztunk, amit az egyik főnökünk nyugdíjazása indokolt. Ekkor találtunk egy olyan érdekes oldalt, amit nem hagyhatunk szó nélkül. Kiváló információt találtunk az egyedi, fényképes telefontokhoz. 

Pont egy fényképes tok tervezésével és gyártásával foglalkozó oldalt kerestünk, amikor rátaláltunk a pitbullcase.hu-ra. Első meglepetésként szembesültünk azzal, hogy az oldalt megnyitva rögtön felugrott az infó, hogy amiről böngészünk éppen, az egy iPhone 7-es telefon. Ezután azonnal fel is ajánlotta a lehetőségeket, hogy 2 variáció közül választhatunk, azaz tervezünk egy fényképes tokot, vagy választunk a webshopból. Mindkét opciónál ott volt, hogy az adott választásnál hány tokkal számolhatunk.

Mi lehet az a piros számláló?

Mindeközben felkeltette az érdeklődésünket egy kis piros számláló az oldal jobb tetején. Még 40 percet mutatott, mikor rákattintottunk, hogy megtudjuk azt, hogy ha eredetileg 1 órán belül megtervezzük és megrendeljük azt a fényképes tokot, amit szeretnénk, akkor egy külön ajándékot is kaphatunk hozzá. De nem ám kis apróságokra kell gondolni, mint egy nyakbaakasztó vagy hasonló.

Típusazonosan választhatunk az alábbi kategóriákból:

● ajándék headset
● gyorstöltésű adatkábel
● edzett üvegfólia
● nanopad
● műanyag kábelvédő figura

Megvalljuk őszintén, ezt a lehetőséget dőreség lett volna kihagyni. Éppen ezért bele is vetettük magunkat a tervezésbe. A telefon típusának és a választott toknak a tervezéséig gyerekjátéknak tűnt az egész. Kicsit bonyolultabbá tette a kérdést, hogy nem tudtuk, hogy milyen képet is töltsünk fel a tervezőbe.

Így arra jutottunk, hogy megnézzük, hogy mit tartogat számunkra a galéria, hátha találunk egy jó ötletet. Mivel kategorizálva vannak a képek, így gyorsan megtaláltuk a számunkra megfelelőt. Ki is választottunk egy jó kis Star Wars-os képet, mivel tudjuk, hogy él-hal érte a főnök. Azért, hogy ne legyen túl átlagos, kicsit feldobtuk a rendelkezésünkre álló dizájn elemekkel. Egy frappáns felirat, és kész is a remekmű.

A tökéletes ajándék

Már csak az ajándék kiválasztása volt hátra, ami a várakozásokkal ellentétben nem bizonyult egyszerű feladatnak. A nanopadot alapjában véve azonnal kizártuk, mivel motorral közlekedik, valamint az adatkábelt sem éreztük szükségszerűnek egy új iPhone-hoz. Ezért végül a műanyag kábelvédő mellett döntöttünk, ami megvédi a töltőt a törésektől, így hosszú életet biztosít számára. A kábelvédők közül egy színes tigrist választottunk, mivel ez illik a becenevéhez.

Tehát végül egy Star Wars-os fényképes tokkal és egy műanyag kábelvédő figurával lett gazdagabb a nyugdíjba vonuló főnökünk, ami természetesen óriási sikert aratott, így aki tehette, elkérte a tervezőoldal elérhetőségét. Hiszen ilyen alkalom nem mindennap adódik.

 

 

Hozzászólások