Néhány öltözködési tipp, hogyan dobd fel a kora őszi hétköznapokat.

Esténként már rétegesen kell öltözködnünk, napközben pedig kombinálhatjuk a kedvenc nyári és őszi darabjainkat. A színes bohém ruháktól kezdve az elegánsabb bőszárú nadrágokon át a visszafogottabb trapéznadrágokig sokféle ruhadarab visszaköszön az idei kora őszi trendben.

A színválasztásnál pedig egy-egy szín különböző árnyalatainak az ötvözése, valamint a föld színek dominálnak. A Peek & Cloppenburg inspirációként összegyűjtött néhány kora őszi szettet.

Néhány öltözködési tipp:

1. Klasszikust a trendivel
Merjük ötvözni a különböző stílusokat! A klasszikus, egyszínű darabokat érdemes elegáns maxi szoknyával, geometriai- vagy virágmintával párosítani. Kiegészítőknél akár bőrből készült cipőt vagy táskát is választhatunk.

2. Játékosan hétköznap is
Idén is lehetünk kissé bohók, hiszen a bohém stílusú színes darabokat ismét megtaláljuk a polcokon. Romantikus hangulatot idéző virágmintás bő fazonú szoknyák és hosszú lenge ruhák mellett bőszárú és trapéznadrágok között válogathatunk.

3. Kényelmes, ugyanakkor elegáns
A hűvösebb napokon elkél egy szép kockás kardigán vagy geometriai mintázatú poncsó. Mindkettő képes a legegyszerűbb kék farmer és fehér póló szettet is feldobni, főleg, ha a sárga valamely árnyalatában pompáznak.

oltozkodesi tipp

4. Árnyalatokkal egyszerűen
Az ősz az egyik legszínesebb évszak, így a feltűnőbb színkombináció vagy például a bordó különböző árnyalatainak az ötvözete is jó döntés. Néhány jól megválasztott barna kiegészítővel pedig kellően finomíthatunk az öltözéken.

Forrás: Noguchi Porter Novelli

Kapcsolódó cikkünket itt találja.

 

Hozzászólások