Azok, akik állandóan úton vannak, vagy egyszerűen sokat dolgoznak, igyekeznek fitten tartani magukat egy jó kávéval vagy teával. A rohanó hétköznapokban azonban az emberek eldobható kávéspoharakat használnak. Ez azonban korántsem olyan környezetbarát megoldás, mint azt hinnénk. Ráadásul nem is tudjuk magunkkal vinni őket. Így jönnek képbe azok a minőségi utazós termoszok és kulacsok, amelyek nemcsak praktikusak, de a design terén is sokat mutatnak nekünk! A következő pár sorban ezekről olvashatsz!

utazos
Környezetbarát termékek

Sokan úgy gondolják, hogy amint eldobható termékeket használnak, máris környezetbarát üzemmódra tértek át. Pedig valójában az újrahasznosított termékek használata előnyösebb. Sajnos azonban ezek is felvetnek némi problémát, mivel az eldobás után nem valószínű, hogy újrahasznosításra kerülnek, ha pedig igen, akkor nem kevés káros anyag keletkezik a folyamat során.

Habár egy stresszes napon úgy érezzük, hogy nincs fontosabb annál a bizonyos kortynál, azonban a környezetünket is figyelembe kell vennünk. Ihatod ugyan elmosható csészéből a kávéd, de ezt sajnos lehetetlen magaddal vinni. Ráadásul két perc elteltével biztosan az ingeden landolna a kávé. Ezért gyártanak ma már olyan utazós termoszokat, kulacsokat, amelyek újrahasznosíthatóak.

Kezdjük az utazós termoszokkal!

Ma már te is találkozhatsz olyan ergonomikus kialakítású, dupla falú, rozsdamentes acéltermoszokkal, amelyeket minden útra magaddal vihetsz. Bármit is töltesz bele, a bögre fala változatlanul szobahőmérsékletű marad. Az italok így hosszú órákig megőrzik hőmérsékletüket.

Ebből a kategóriából kiemelhető például a Clima Grand Collection termékcsaládja. Tökéletesen hőszigetelő kupakkal, dupla oldalfallal vannak ellátva a termoszok. A Designmarket hőtartó termoszai között természetesen különböző űrtartalmú darabokkal találkozhatsz.

A termoszok és kulacsok körében továbbá elterjedtek a 24Bottles és a JUBEQ márka termékei is, amelyek között szintén ezerféle színvariánssal díszített darabot megtalálsz. Ezeket a sporttevékenységek és a hétköznapi rohanás alatt is hasznosíthatod.

Egyedi kávésbögrék

A kávésbögrék körében igen elterjedtek a Frank Green márkanév termékei. Az ausztrál márka hazájában oldja meg az újrahasznosítást, valamint a gyártást is.

Jellegzetes bögréjük az Original Cup, amely nem más, mint egy hordozható kávésbögre. Tritán anyagból készült, kétrétegű fallal, nyomógombos kupakkal rendelkezik, így garantált a cseppmentes lezárás.

Továbbá kiemelhető még a Ceramic Cup Khaki kávésbögre is, amely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik. Kitűnő hőszigetelésének köszönhetően pedig biztosan nem fogja megégetni a kezed! A kupakot letekerve pedig pohárként is használhatod! Ráadásul nagyon könnyű a tisztítása is.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM