A különféle szalonokban, ahol manikűr és pedikűr szolgáltatásokkal várják a vendégeket, rendkívül fontos a bizalom kialakítása. Amikor ugyanis közvetlenül érintkezünk az ügyfelekkel, nemcsak az egyedi igényeket szükséges megvalósítani, de rugalmasnak is kell lennünk.

Minden szalonban fontos a megfelelő magatartás a szolgáltatók részéről, illetve az sem mindegy, milyen a helyiség atmoszférája. Végül arra is gondolnunk kell, hogy minőségi eszközökkel dolgozzunk. Most megmutatjuk neked azokat a felszereléseket, amelyek minden szalonba szükségesek!

manikur
Minden, ami körömápolás

Ma már szalonok ezrei kívánják kielégíteni a körömápolással kapcsolatos igényeket. Ahogy a szakmában nevezik őket, “a körmösök” számára az első és legfontosabb, hogy minden kérést teljesítsenek.

De mit kell tudnunk a körömápolásról? Nos, igen megosztottá teszi a téma a társadalmat, mert vannak, akik otthon maguk, míg mások szalonban profikkal végeztetik el a munka javát.

A körömápolásba minden beletartozik a köröm tisztításától kezdve az ápoláson át a lakkozásig. Talán a legfontosabb minden tevékenység kapcsán az, hogy ne csak az esztétikus megjelenésre hajtsunk, hiszen a körmök egészsége mindennél fontosabb. Hosszú távon ugyanis csak a valóban egészséges körmök lehetnek szépek.

Manikűr- és pedikűrkellékek

Egy profi szalon semmit sem bíz a véletlenre, de tulajdonosként ezt bizonyára te is tudod. Itt ugyanis nagyon sok minden múlik azon, hogy mivel dolgozunk. Vegyük át szépen sorban, hogy mire lesz biztos szükségünk a Kések Ollók Webáruház körömápoló eszközeinek segítségével!

Egyrészt kelleni fog néhány különböző durvaságú reszelő, amelyek a köröm formázásában, polírozásában segédkeznek. A felesleges hossz lereszelésében a durva felületű darabok, míg a precíz forma kialakításában a finom kialakítású reszelők segítenek nekünk.

Aztán a köröm és a körülötte lévő bőrfelület tisztításában, finomításában a bőrnyeső, a műköröm leszedésében és előkészítésében pedig a feltoló, kaparó és a spatula támogathat minket.

Természetesen a szalon eszközeinek táborát gyarapíthatják még a különféle “körmös szerszámok” is, mint amilyen a sarokkés, a tyúkszemkés, a körömkés vagy a véső.

Tudatos választás

A legtöbb szakembernek már mondani sem kell, hogy milyen fontos a megfelelő minőségű eszközök kiválasztása, de nem árt, ha erről is szót ejtünk.

A strapabíró darabok rozsdamentes acélból készülnek, így garantálható, hogy hosszú távon használhatjuk azokat. Általában felületük könnyen tisztítható és fertőtleníthető, így steril állapotokat teremthetünk a szalonban. Precíz és finom kidolgozásuk pedig a tökéletes munkát teszik lehetővé.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM