Új remek funkciókat fedezhetünk fel az Instagramban – Íme a legújabb elemek!

KEDVTELÉSEK ELTÁVOLÍTÁSA

Az Instagram a korábban nagyon kedvelt funkció, a kedvtelések számlálásának eltávolítását teszteli különböző piacokon, mint például az Egyesült Államokban. Azonban számos helyen továbbra is követik a kedvteléseket platformon, és így ez egy fontos piaci mérőszám marad.

instagram

A történetmatricák folyamatosan gyarapodnak

A szavazattal vagy visszaszámlálással rendelkező dinamikus történetmatricák egyre közismertebbek lettek az Instagram felhasználói számára, és a platform mindig újat ad hozzá, mint például keresztkérdés Stickert, ami nagyszerű lehet a nagyon interaktív történetekhez.

FIATALOK VÉDELME

Take a break

Az Instagram manapság egyre több fiatalnak lett a mindennapos időtöltése. Hasonlóan a számítógépes játékokhoz, az Instagram is nagyon sok fiatalnak egy káros szenvedélyévé vált, amit sokszor már függőségi viszonyként lehet leírni. A fiatalok védelmét növelni hivatott funkció a „Take a break”. Ahogy a neve is jelzi, ez a funkció azt jelzi a felhasználónak, hogy ideje szünetet tartania a posztok olvasásában, vagy esetleg témát váltani, ha túl sok tartalmat tekintett meg. Ez a funkció Kanadában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban működik.

Időmérő alkalmazás

Az időmérő alkalmazás az Instagramon eltöltött időt méri. Ez a gyerekek Instagram használatának egy fontos mérőeszköze, amely különösen hasznos lehet egy szülőnek. A szülők pontosan nyomon követhetik azt, hogy mennyi időt töltött a gyerek az Instagramon. További információt kapnak arról, ha a gyerek valakit letilt, azaz a szülők utána tudnak nézni, hogy ki volt a letiltott személy, és milyen probléma volt vele.

Instagram élő szoba

A Messenger és az Instagram egyesülése lehetővé tette egy élő szoba létrehozását az Instagramon. Egy Instagram szobában akár 50 személyt is fogadhat.

Ez a funkció a DM oldalon és fent a videó ikonon található. Ezt követően a szoba létrehozására kattinthat, majd kiválaszthatja a résztvevőket. A kiválasztást követően megoszthatja a szobáját másokkal.

A 2021 márciusában indult élő szoba több mint egy személynek teszi lehetővé azt, hogy ugyanabban az Instagram élő szekcióban vegyen részt. Lépjen élő kapcsolatba a csoporttársával, kollégájával, üzlettársával vagy ügyfelével! Az élő szobák használata során érdemes három vagy több felhasználót hozzáadni. Egy panelbeszélgetést vagy vitaműsort folytathat különböző szereplők között. Amíg ez a számla egymást követi, addig csatlakozhat a szekcióhoz.

Az üzleti tevékenységének internetes közvetítése egy komoly vállalkozás lehet. Az élő szobák nagyon kicsik lehetnek, ahol oktatóanyagokat, ismeretterjesztő anyagokat vagy akár talk show típusú műsorokat közvetítenek. Csatlakozzon élő videóanyagokhoz!

Az élő szobák egy másik típusában élő szerencsejátékokkal játszhat, például nagyon sok remek magyar online kaszinó várja Önt.

Térképkereső

A térképkereső funkció 2021 szeptemberében jelent meg. Az alkalmazás mutatja a közeli boltokat, kávéházakat és találkozóhelyeket. Ha a felhasználó valamelyik térképelemre kattint, akkor az Instagram további adatokat mutat róla, mint például órát, címet, árakat, az Instagram profilt és a helyszíni nyilvános posztokat.

Saját matrica

Az Instagram egy másik friss újítása az „Add yours”, azaz a saját matrica. Mire is jó ez az új matrica? Saját médiát adhat hozzá a történetéhez, megoszthatja a médiáját, ami a többi Instagram felhasználó számára is láthatóvá válik. Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy növelje egy márka ismertségét, mert mindegyik megosztott matricán megjelennek a létrehozó adatai. A saját matrica szórakoztató módon további kreativitást ad a történetéhez.

Fényképmegosztás és problémák jelentése

Az Instagram fényképmegosztás platform lehetővé teszi a felhasználónak, hogy hatékonyan kezelhesse a fényképeit, ha szükséges, letörölhet egyedi fényképeket, miután feltöltötte őket. Az Instagram eddig is rendelkezett egy olyan funkcióval a beállítások menüpontban, amely jelenti a problémákat az Instagramnak.

Az új funkció lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy szó szerint megrázzák az okostelefonjukat az alkalmazás használata során, hogy a képernyőn lévő problémához jussanak. Ez sokkal könnyebb funkciót biztosít, mint a beállítások/segítség/ probléma jelentése funkció. A megrázás jelentés funkció már létezik olyan felületeken, mint a Facebook, ahol a felhasználók különböző technikai problémákat jelenthetnek az eszközükkel, mint például a funkció kikapcsolását.

Hang és videó kikapcsolása az Instagram élőben

Az Instagram lehetővé teszi Önnek azt, hogy kikapcsolja vagy elnémítsa a hangot és videót az Instagram élő szekciók alatt. A közösségi média platform hozzáadta ezt a funkciót, hogy csökkentse a nyomást az interaktív élő közvetítésen a hallgatósággal. Egy teljes szabadságot kínál a felhasználónak az élő szekcióban, hogy kiválassza azt, mit szeretne hallani és látni. Ezen két lehetőségben az a legjobb, hogy lehetővé teszi a felhasználónak, hogy meghatározza a közönséggel való együttműködés szintjét. Arra is lehetősége van, hogy csak a hangot vagy csak a videó kapcsolja ki.

Professzionális kijelző

Az Instagram 2021 januárjában egy új funkciót indított el. Ez a Professzionális kijelző, amely lehetővé teszi azt, hogy kövesse a teljesítményt, professzionális oktatási anyagokhoz férjen hozzá, és fejlessze az üzleti tevékenységét. Ahhoz, hogy megtudja azt, hogy hogyan kapcsolódik az üzleti tevékenysége a követőkkel, és mikor szeretné az üzeneteit az online hallgatóság felé közvetíteni. Vannak azonban olyan tartalmi elemek, amelyeknek az előnyét élvezheti, hogy megismerje, erősítse az üzleti tevékenységét az Instagramon.

Hosszabb Instagram történetek

Az Instagram egyre hosszabb történeteket kezdett el biztosítani. A történetek hossza elérte a 60 másodpercet, míg korábban a tipikus hossz 15 másodperc volt, és több történetet is megosztott. Az új funkcióval 60 másodperces videókat lehet megszakítás nélkül posztolni.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások