Születésnap – A Montázsmagazin ezekben a napokban tölti be 4. születésnapját. Éppen négy évvel ezelőtt indult el. Lassan megtanult járni, mosolyogni, örömet szerezni olvasóinak. Csodagyerek volt, azonnal tudott beszélni, írni és információt közölni betűk és képek segítségével. Először csak apró morzsákat szedegetett fel, aztán már önálló gondolatai, írásai, interjúi, fotói és nem utolsó sorban segítőtársai is lettek.

 

logo01

 

Mára felnőtt már, s ha héttel beszorozzuk évei számát, mint a cicákét és a kutyusokét, akkor azt mondhatjuk, hogy 28 éves, gyönyörű fiatal lánnyá serdült (vagy fiúvá?), de mindenképpen a legszebb fiatal éveit éli mostanában. Nagyon sok segítséget és biztatást kapott az ország minden tájáról, még külföldről is. Most ezt szeretné megköszönni a benne bízó embereknek azzal, hogy néhányat legalább megajándékoz közülük. Éppen négy hét múlva, 2016. március 19-én tartjuk a negyedik születésnapját itt, Kecskeméten, egy antológia bemutatóval egybekötve, melynek címe: Csak a szeretet örök. Erre majd külön meghívót is küldünk.

 

szulinap2

 

De ez alatt a négy hét alatt játszani hívjuk a Montázsmagazin ismerőseit, barátait, hogy a végén értékes ajándékokat sorsolhassunk ki köztük. Nem kell mást tenni, csak megkérni néhány ismerőst, barátot, családtagot, hogy olvasson bele a Montázsmagazinba, és ha tetszik neki, akkor nyomja is meg a Tetszik gombot. Azok között sorsoljuk ki az ajándékainkat, akiknek legalább négy ismerőse a Montázsmagazin kedvelője lett ez alatt az egy hónap alatt. De hogyan tudjuk ezt ellenőrizni? Egyszerűen: Facebook chaten privát üzenetben (Erzsébet Weninger néven) vagy a werzsi.werzsi@gmail.com e-mail címre megírjátok azoknak a nevét, akik a ti kérésetekre like-olták a magazint. Ezt már könnyen tudjuk ellenőrizni.

 

naptar

 

Gondoljuk el, ha csak annak a 400 íróklubos interjúalanynak, akikkel jót tett a magazin azzal, hogy megjelentette az interjújukat, a fele legalább begyűjtené a négy like-ot, mekkora szülinapi ajándék lenne ez a Montázsmagazin számára! De még ezen kívül is milyen sok barátja van, behálózza az egész országot.

 

torta

Ennivalóan finom volt a Montázs-torta…

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy sikerül-e ez a születésnapi meglepetés, és mi is odaadhatjuk-e az ajándékunkat nektek, kedves barátaink! A nyertesek személyesen vehetik át a kisorsolt ajándékot a kecskeméti szülinapi partin a Katona József Könyvtár dísztermében, vagy postán küldjük el a nyereményt.

Ez a szülinapi meglepetés nem titkos, megoszthatjátok a Facebook-on is mindenkivel. Barátsággal, szeretettel:

A Montázsmagazin szerkesztősége

Hozzászólások