Színházi angyal vagyok program az idei évadban is! – A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház folytatja a 2019-ben indított jótékonysági programját: idén is lehetőséget kínál a színházi angyallá válásra! A tavalyihoz hasonlóan azonban ezúttal sem csupán a gyerekek számára szeretnék elérhetővé tenni a színházi élményeket, hanem olyan felnőtteknek is, akiknek nehezen adatik meg a színházlátogatás lehetősége.

szinhazi angyal
Színházi angyal vagyok!

Elsőként olyan gyermekekkel foglalkozó civil szervezetek, alapítványok, egyesületek és közösségek jelentkezését várja a színház, akik a program keretein belül szeretnék megtekinteni a 2022. január 30-án 11.00 órakor kezdődő A jegesmedve szerelMese című előadást. Emellett Önöktől is szívesen fogadják az ajánlásokat, amelyek segítségével hasonló közösségek hétköznapi életét tehetik szebbé.

Hogyan tudja eljuttatni a színházhoz a támogatni kívánt szervezet nevét? Csak küldje el a szervezet nevét a szinhaziangyalvagyok@kecskemetinemzeti.hu e-mail-címre, vagy üzenetben, kommentben a színház Facebook-oldalán keresztül!

Az első előadásra 2022.január 18-a 12.00 óráig várják a jelentkezéseiket, ajánlásaikat!

Arról, hogy ki látogathat el a teátrumba, közösen döntenek a közösségi oldalukat követőkkel, egy következő forduló keretein belül. A megajándékozni kívánt szervezetek megtalálhatók lesznek a teátrum Facebook-oldalán, ahol kommentben lehet majd szavazni.

Tegyük szebbé a világot együtt! Juttassunk hozzá ehhez a páratlan lehetőséghez harminc gyermeket, és váljunk mindannyian színházi angyallá! Ha szeretné, ossza meg jótékony cselekedetét, és használja a #szinhaziangyalvagyok megjelölést, ezzel segítve a program kommunikációját és terjedését!

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) támogatásával valósul meg.

Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház

Facebook

ONLINE JEGYRENDELÉS

 

Kapcsolódó cikkünk a kecskeméti színházról

 

Hozzászólások