Mit csinál az űrhajós az űrben, ha elfogyott a vize?… No, mit csinál?!… Hát ŰrKutatÁs!!! (graffiti) – Valahogy így kezdődött a szimbólumkutatás jó néhány éve az életemben – amikor is kifogytam a szimbólumokból -, rátaláltam Szász Ilmára és az ő Ponttól a mandaláig című könyvére.

Azóta gondolom magam szimbólumkutatónak. Ennek bizonyítékaként – Szász Ilma inspirációjára – elkészült egy rajzsorozatom is, amelynek A teremtés és visszatérés geometriája címet adtam.

Éppen tizennyolc éve annak, hogy Szász Ilma A ponttól a mandaláig című előadássorozatának első momentumaként sokadmagammal belülről megérezhettem az OM mantra velőkig hatoló rezgését a Nagykovácsi Civilegyetemen. Már akkor tudtam, hogy olyan átfogó szellemiségű tanítóra leltem, aki életem következő időszakának meghatározója lesz. Nagy örömömre, azóta szolgálatába szegődhettem. Tanítási segédanyagokkal, prezentációkkal, személyes honlapjának elkészítésével és a Péntek Esti Meditálók csoportjának koordinálásával is segíthettem a munkáját.

Ezen a linken keresztül saját ütemben is végig olvasható

Antalffy Yvette (Figyelmem önéletrajza blog)

 

Hozzászólások