Lassan borúsra és szürkére fordul az idő, és az őszi bátortalan napsütés után előbb-utóbb a tél is beköszönt. Ilyenkor egyre jobban vágyunk arra, hogy az energiával telített nyári időszak után valami továbbra is mozgásban tartson minket. Kezdődik a tanulás és a keményebb munka időszaka, ami mellett sajnos nincs mindig idő testünk és lelkünk harmóniájának megteremtésére. Az őszi-téli étrendre is fel kell készítenünk szervezetünket, hiszen ilyenkor általában nehezebb ételek, kevesebb gyümölcs és zöldség kerülnek az asztalra.

A Napsugár Életház karcsúsító programját az egészséges és könnyített étrend, a szépítő kezelések, a mindennapi fizikai mozgás és a Pilis energiái jelentik. A házban eltöltött idő a pihenés és kikapcsolódás mellett kiváló alkalom az életmódváltásra is.

Az egy hetes karcsúsító program során a  reggeli zsírégető, anyagcsere-fokozó tornákat délután kinti túrák és 3 alkalommal intenzív nordic walking edzések váltják, melyeket speciális alakformáló gyakorlatokkal egészítenek ki.  A test karbantartását emellett nyirok-, frissítőmasszázsok, anyagcsere-fokozó és zsírégető testtekercselések, valamint illóolajos szaunázás segítik. Az Angyalok konyhájának karcsúsító menüje a szezonálisan fellelhető friss zöldségekre és vitaminokra épül, speciálisan összeállított vegetáriánus és csökkentett kalóriájú étrendet biztosít a résztvevőknek.

A hét különlegességei közé tartozik a 3 alkalommal megrendezett dinamikus flow-jóga „szeánsz”, az „irányítottan szabad” akvarellfestés, illetve a helyes táplálkozásról szóló kerekasztal- beszélgetések, ahol az egyes diéták elemeiről, a velük kapcsolatos tévhitekről is szó esik, valamint dietetikus segítségével egyénre szabott tanácsokat kaphatunk a számunkra legmegfelelőbb diétáról. Az októberi programon résztvevők megismerkedhetnek az alakformálás művészetével, a zsírégető és tonizáló Body Art-tal is, mely a nyújtás és erősítés legújabb módszere.

Búcsúajándékként minden résztvevő ragyogó sminkben részesül, és sminkelési praktikákkal gazdagodik a Bobbi Brown magyarországi csapatától, hogy még sugárzóbban térjen vissza a hétköznapokba.

Részletek a Napsugár Életház honlapján találhatók: www.napsugarelethaz.hu

Forrás: Arteregó Kft.

2012. szeptember 28.

Hozzászólások