Változó igények és változó jogszabályok keretében bővül azon lehetőségek száma, amelyek lehetővé teszik, hogy Ön otthonról, kényelmesen és biztonságosan kezdje el tanulmányait, illetve folytassa azokat. A távoktatás lehetővé teszi, hogy kevesebb időráfordítással és emellett költséghatékonyan tanulhasson otthona kényelméből. Az online oktatási forma biztosítja, hogy szabadabb időbeosztással sajátítsa el a tananyagot, és a tanulás mellett jusson ideje munkájára és saját magára, családjára egyaránt. Nem kell számítógépes zseninek lennie, a lehetőség mindenki számára nyitva áll.

tavoktatas

A távoktatás előnyei

Folyamatosan nő azok száma, akik a személyes jelenlét nélküli, távoktatásos oktatási formákat részesítik előnyben a hagyományos tanítási formákkal szemben. A járványügyi helyzetben is biztonságosabb a minél kevesebb személyes kontaktus, ugyanakkor a távoktatás ennél sokkal több előnnyel bír.

Időt takarít meg, hiszen nem szükséges az oktatás helyszínére utaznia. Így több ideje marad más, fontos dolgaira, mint amilyen a munkája és maga a tanulás. Napjainkban már a családon túl a saját magunkra fordított idő is középpontba kerül, legyen szó akár pihenésről, akár fizikai vagy lelki “karbantartásról”. Szabadon osztja be az idejét, mivel nem kell egy adott időpontra megérkeznie az előadásra. Így most azok is belevághatnak a tanulásba, akik számára eddig munkájuk időbeosztása nem tette ezt lehetővé.

Egyszerűen kezelhető, hatékony és átlátható számítógépes rendszer és tapasztalt oktatásszervezők biztosítják, hogy az oktatás minősége ne csorbuljon az online világban sem. Kiemelten figyelnek erre a Perfekt Zrt.-nél, ahol már többféle e-learning képzésből választhat pénzügyi területen belül. Érdemes figyelemmel kísérni az aktuális kínálatot.

Milyen a hatékony távoktatás

Bizonytalanságot szül az érdeklődőkben, ha nem egyértelmű, mit is kapnak pontosan a pénzükért, valóban szolgálja-e a tananyag a szakmai fejlődésüket. Kérdéses lehet, hogy elvégezhető-e a tanfolyam néhány jegyzet vagy videó által. Még a jelentkezés előtt tájékozódjon arról, hogy a választott képzés során milyen eszközök, lehetőségek állnak rendelkezésére.

Az az ideális, ha az előre meghatározott ütemezés szerint az e-learning rendszerben elhelyezett és a képzés időtartama alatt korlátlan számban újra megnézhető videós anyagok mellett tananyaggal, szakkönyvekkel és gyakorlófeladatokkal egyaránt segítik az önálló tanulást. Mindezek mellett fontos kritérium, hogy rendszeres oktatói konzultációk segítségével egyetemi oktatók, valamint magasan képzett gyakorlati szakemberek támogassák a felkészülést. Segítsék a megszerzett ismeretek elmélyítését és gyakorlását, valamint a vizsgára való felkészülést egyaránt.

Némi kitartással, elszántsággal és bátorsággal már otthona kényelméből, szabad időbeosztásban és kisebb költséggel is megszerezheti álmai szakmáját. Egy tanulási terv, némi befektetett munka és tanulás garantálhatják Önnek a sikert. Maradjon Ön is otthon, biztonságban – de ne mondjon le terveiről, jelentkezzen még ma!

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások