Szennyestartó kosár vagy láda – A szennyes ruhák elhelyezése minden családban egy sarkalatos pont. Amikor valaki még csak egyedül él, akkor nem kérdés számára, úgy és oda helyezi el a hordott holmit, ahová csak szeretné.

Amikor viszont összeköltözik a párjával, adódhatnak nézeteltérések abból, ha valamelyik fél nem annyira rendszerető, és a szennyes ruha a nap végére a lakás különböző pontjain landol.

szennyestarto

Ha pedig bővül a család, és cseperednek a gyerekek, a szennyes ruha mennyisége meghatványozódik. Ekkorra már különös fontossággal bír, hogy hová és mennyi szennyest pakolunk, hogy ne legyen útban, ne rontsa a lakás összképét, és ráadásul még praktikus is legyen a használata a család számára.

A szennyes ruha szortírozása

Nemcsak a ruhásszekrényekben jó, ha rendet tartunk. Ahol már nagy a család, ott bizony nem árt, ha már eleve valamilyen szempont szerint szelektáljuk a szennyest, ezzel is megkönnyítve a mosásukat. Ennek következtében előfordulhat, hogy egy családban nem elegendő egyetlen szennyeskosár.

Persze ez a tartó méretétől is függ. Érdemes a 95 Celsius fokon mosni kívánt holmikat, pl. ágyneműket, lepedőket, törölközőket már az elején külön pakolni. Az is hasznos, ha van lehetőség a sötét és világos színű ruhák külön-külön való tárolására, hogy ne a mosásnál kelljen szétválogatni őket.

Szennyestartó vásárlás szempontjai

Az előbb említett praktikusságon túl talán még fontosabb a tartósság kérdése. A szennyestartókat sokszor kell arrébb tenni, a ruhák ömlesztve kerülnek bele, nem kérdés, hogy a strapabírás a fő tulajdonsága kell, hogy legyen.

A Curver.hu műanyag szennyestartói kitűnő választást jelentenek azok számára, akik a szennyestartó esetében is szeretnék, hogy elegáns küllemével illeszkedjen a fürdőszoba vagy gardrób bútorzatának stílusához.

Ha szeretnél minőségében kimagasló, de mellette esztétikus szennyestartókat beszerezni, a Curver.hu webáruházban megteheted. A funkcionalitás és a szép design mellett a termékeket ráadásul még pénztárcabarát áron tudod megvásárolni.

A szennyestartókhoz ideális kiegészítőt jelentenek – a mosás előtti ruha összegyűjtéshez és a mosás utáni teregetéshez – a nagy ruháskosarak. Ha éppen nincs koszos holmi, akkor egyéb háztartási kellékek tárolására is nagyszerű segítséget nyújtanak, melyeket szintén egy helyen megkaphatsz a webáruházban.

A szennyestartó ládák praktikus elhelyezése

A legtöbb esetben a szennyestartó a fürdőszobában található, főleg, ha egy kisebb háztartásról van szó, ahol nem sok piszkos ruha gyűlik össze. Viszont egy nagy családban, vagy ahol nincs lehetőség minden nap többször is mosni, ott felgyülemlik a sok koszos holmi, és akár több szennyestartóra is szükség lehet.

Szerencsére ma már olyan ízléses darabokat is lehet kapni, hogy nem tűnik fel, ha a nappaliban, vagy a hálószobában van elhelyezve a szennyestartó kosár. Ahol nagyobb a lakás, és van külön gardróbhelyiség, ott az is nagyszerű helyszín a szennyes holmik elrejtésére.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások