A Capelli hajógyárat az Észak-Olaszországban fekvő Cremona tartományában alapították 1974-ben Spinadescoban. David Capelli volt az első, aki Olaszországban üvegszálas hajók gyártásába fogott. A siker nem maradt el a nyolcvanas évek közepére az ország legsikeresebb hajógyárának számító CAPELLI cég számára.

hajozas

A kiemelkedő sikerszéria a kilencvenes évek elején folytatódott, amikor a gyár új stratégiát vezetett be a folyamatokba. Elsőként kezdtek üvegszálas technológiával gerendás, felfújható csónakokat – Rib elnevezéssel – gyártani. Ezzel kivívták a legsikeresebb hajógyári címet egész Európában.

Prémium minőség és innováció

David Capelli nem titkolt célja volt a legjobb hajót megalkotni, és a prémium minőséget létrehozni a hajógyártásban. A mai napig tartó fejlesztéseknek és az évről évre átgondolt innovációs megoldásoknak köszönhetően a világpiacon abszolút elismert céggé vált a Capelli. Aki első osztályú hajót keres kis- és közepes méretben, de prémium minőségben, az jó helyen jár a CAPELLI cégnél.

A tervezés és a gyártás során is a maximumra törekednek. A legfinomabb gyantát használják, a legjobb minőségű rétegelt lemezt és tömör teakfát és a legprecízebb kidolgozású rozsdamentes acélt.

A minőségi anyaghasználat megjelenik a külső design elemeken és a belső térben is. Ezzel biztosítják a CAPELLI gyárból kikerülő hajók folyamatosan és magas szinten tartott megjelenését. A gyárban szakképzett hajóépítő szakemberek dolgoznak, a gyártási folyamatokat folyamatosan szigorú ellenőrzés alatt tartják. Ez a szigorúság garantálja a prémium minőséget és azt, hogy a CAPELLI cég hajóira még nem érkezett panasz.

A luxus és a precizitás, mint fő alapelvek

A CAPELLI hajógyárban 16 féle, nagyrészt üvegszálas anyagból készült csónak és közel 30 felfújható, Rib típusú hajó készül. Sikerük töretlen, amit a következetes és precíz fejlesztéseknek és a magas minőségi elvárásoknak köszönhetnek.

Azt az elvárást, hogy a luxust ötvözik az innovatív megoldásokkal, saját maguk fogalmazták meg, ami egyben a cég védjegye is lett. A nyitott, orrkiülős hajók és a nagyobb jachtok mellett a biztonságos, gumi Rib hajókról ismert cég termékeit szerte a világon ismerik és használják.

Eltökélt szándékuk, hogy gyártóként a legjobb hajókat dobják piacra, ezzel folyamatosan elégedett vásárlókat, partnereket tudhatnak magukénak. A kétéves gyártói garancián felül ez a vásárlói garancia is fő erősségüknek számít.

Az olasz parti őrség is ezt használja

A Capelli cég több éve, mint kizárólagos beszállító biztosítja az olasz parti őrség számára a minőségi gumihajókat. Ezen a területen szintén számtalan esetben bebizonyosodott, hogy a cég hajói szélsőséges körülmények között is kiválóan vizsgáznak.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások