Magyarországra érkeznek „Keplerék”. Az Animus Kiadó jóvoltából személyesen mutatja be új magyar nyelvű könyvét a skandináv sikerpáros.

Északi borzongásból eddig sem volt hiány a hazai könyvespolcokon, az Animus Kiadó jóvoltából pedig a Hipnotizőr és a Lesben titokzatos szerzőpárosa közönségtalálkozó keretében mutatja be legújabb magyar nyelvű könyvét az olvasóknak. A Lars Kepler álnév mögött rejtőző házaspárral április 12-én találkozhatnak a krimirajongók.

Alexandra Coelho Ahndoril és Alexander Ahndoril, azaz „Keplerék” hét közösen jegyzett bestsellert tudhatnak maguk mögött: a horror és a krimi határmezsgyéjén egyensúlyozó sorozat a svéd házaspárt a skandináv sikerlisták élére röpítette.

A stockholmi rendőrség nyomozója köré szerveződő sorozat két kötetét, a Hipnotizőrt és a Lesbent ismerhetik már az Animus Kiadó olvasói is, a Joona Linna-történetek következő darabja, a Nyúlvadász várva várt megjelenését pedig egy meglepetés is követi.

A szerzőpáros április 12-én személyesen várja az érdeklődő krimirajongókat. A titokzatos házaspárral Oláh Andrea újságíró beszélget a friss hazai kötetről, Keplerék izgalmas műhelytitkairól és a korábbi könyveikkel kapcsolatos érdekességekről. A közönségtalálkozót követően Alexandra Coelho és Alexander Ahndoril dedikálja is a műveit.

További információ a közönségtalálkozóról: itt olvasható.

Forrás: Red Lemon Media

 

Hozzászólások