Egy igazán izgalmas, cselekményben gazdag alkotás ez a könyv. Olvasás közben nem lehet unatkozni, elkalandozni, mert teljesen leköti az embert. Tulajdonképpen egy krimiről van szó, melyben van nyomozás, szerelmi szál és érdekességek az emberi kapcsolatok jelentőségéről.

A könyv három főszereplőjének meghatározó szerepe van az események alakulásában: egy fiatal lány, egy fiatal fiú és egy rendőrnyomozó állnak a középpontban. Nem titok az sem, hogy egy gyilkos után nyomoz a rendőrség, aki különös brutalitással végez áldozataival. Keresik a kapcsolatot az áldozatok és a gyilkosságok között. Ez a kapcsolat adja meg az egész könyv felépítését, és közben találgathatunk, hogy ki lehet a titokzatos gyilkos.

A szerző nagyon jól bemutatja, hogy kinek milyen fontos a család, a szerelem, mert értük bármire képesek vagyunk. Még a következményekkel sem foglalkozunk. A cím utal a könyv mondanivalójára. Aki egy izgalmas krimire vágyik, mindenképpen olvassa el!

Katerina Diamond Angliában hatalmas sikert aratott regénye hátborzongatóan izgalmas, feszültséggel teli olvasmány az erőszakról, a bűnről és a bosszúról.