Stuben – idilli és hangulatos

A síelés Stubenben hosszú hagyományokkal rendelkezik, története egészen az alpesi síelés születésének idejére vezethető vissza, amikor az Albonagratra történő felkapaszkodás még gyalogszerrel történt és rendkívül nehéz volt.

Hannes Schneider 1890-ben született Stubenben. Ő tette a települést az alpesi síelés bölcsőjévé. Aki volt már egyszer Stubenben, az tudja milyen, amikor a hegy hív. Az Albona (hóbiztos egészen májusig) minden napra tartogat kihívást azoknak, akik a nagy nyüzsgéstől távol, a mélyhóval borított hegyoldalakon szeretnének síelni vagy snowboardozni. 

St. Christoph am Arlberg – eredeti és csábító

St. Christoph az Arlberg legmagasabban fekvő települése (1800 m) és egész Ausztria egyik legmagasabban, pontosan a Tirolt és Vorarlberget elválasztó határvonalon fekvő sífaluja. 

Tél, napsütés, hegyi panoráma, varázslatos sípályák és sífutópályák, a varázslatos természeti környezet, a lüktető élet és a sportos kínálat tökéletes kombinációja várja itt a vendégeket. A helybeliek hamisítatlan vendégszeretete és a kimagasló színvonal varázsolja igazán különlegessé az Arlbergben töltött üdülést.

Az Arlberg régió idén is izgalmas eseményekkel, köztük a „Fehér kör futammal” és a „Fehér mámor síversennyel” várja a vendégeket.

További információk:www.stuben.com

Forrás: www.austria.info


2013. január 21.

Hozzászólások