Hat évvel ezelőtt indult a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére a magyarországi fürdőkben a “Strandok Éjszakája” elnevezésű rendezvény.

furdok ejszakaja2

A forró nyári éjszakákon nyújtott színes programok, a hosszú  éjszakai nyitva tartás évről évre több mint 50.000 embert mozgat meg, vonz  a hazai fürdőkbe. A Strandok Éjszakája a magyarországi fürdők legnagyobb nyári együttműködéseként valósul meg, melyre az idei évben július 31-én, pénteken éjszaka kerül sor. Évente növekszik a programhoz csatlakozók száma, mely tavaly 60 létesítményt (helyszínt) tett ki.

A fürdők csatlakozása önkéntes, mint ahogyan az a programkínálat is, amit vendégeiknek ezen az éjszakán biztosítanak. A kínálat évről évre egyre színesebb és változatosabb: élőzenei koncertek, tűzzsonglőrök, táncosok szórakoztatják egyes helyszíneken a közönséget, de sok fürdő várja vizi disco-val, animációs programokkal, habparty-val, latin-, brazil-, karibi estekkel, vagy éppen látványos lézershow-val az éjszaka fürdőzni vágyókat.

furdok ejszakaja1

A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint a Magyar Fürdőszövetség honlapján és facebook oldalán olvashatók.

Forrás: Arteregó Kft.

Hozzászólások