Izgalmas újdonságokkal, két vérpezsdítő saját gyártású sorozattal jelentkezik a Spektrum Home a tavaszi időszakban.

spektrum home

Mindkét formátum újdonság a hazai piacon és a csatorna műsorkínálatához hűen az örömteli pillanatok, az ötletek és a vágyak játsszák a főszerepet.

A „Piríts Rám!” egy egészen új, Magyarországon még nem látott párkapcsolati gasztro-vetélkedő, ahol a nők kezében van az irányítás – mindez csak a távolból -, a férjek pedig a fakanalat kezelik a konyhában.

A vidám, humorral teli 12 részes produkcióban a hangsúly a párokon van, akik egészen biztos, hogy a műsor alatt még jobban megismerhetik egymást, olyan oldalról is, amellyel eddig még nem találkoztak.

Havas Dóra gasztroblogger irányításával minden epizódban három közismert és közkedvelt pár méri össze tudását. Az elkészült ételek pontokat kapnak, és természetesen a legmagasabb pontszámot elérő pár jut egyre tovább és tovább, egészen a döntőig.

A csavar a történetben, hogy a műsorvezető az ételek pontos receptjét csak és kizárólag a feleségekkel osztja meg, akik nem jegyzetelhetnek, így rendkívül figyelmesen kell hallgatniuk Dórát, hogy aztán egy fülhallgatón keresztül instruálni tudják a konyhában lévő férjeiket – akiknek az ételt el kell készíteniük.

A nézők viszont egészen pontosan megismerhetik a recepteket, így könnyen otthon is elkészíthetik majd azokat. De lássuk, mire megy a konyhában szombat és vasárnap esténként többek közt Bárdosi Sándor, Dávid Kornél, Lotfi Begi, vagy Solti Ádám és párjaik.

spektrum home

Az izgalmas főzés előtt pedig a luxus világába kalauzolja az érdeklődőket a Spektrum Home. Szombat esténként a Luxusra tervezve című sorozat Magyarország legexkluzívabb lakásait, villáit, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal felruházott szállodáit és kastélyait mutatja be.

Profi belsőépítészek és elismert enteriőrtervezők mutatják meg 3D látványterveiket, és adnak hasznos tanácsokat arra vonatkozóan, hogy hogyan vihetünk egy csipetnyi luxust otthonunkba. Sütő Enikő, a műsor házigazdája egy olyan varázslatos világba kalauzolja el a nézőket, ahova csak nagyon kevesen juthatnak el.

A két újdonság mellett a Spektrum Home jól megszokott és kedvelt műsoraival is találkozhatnak a nézők, így például továbbra is új részekkel jönnek a Scott ikrek műsorai, hétvégén pedig a megújult Álomszobagyár is várja a nézőket Csorba Anitával.

A Spektrum Home kiemelt tavaszi, saját gyártású sorozatainak premierjei:

• Piríts Rám! premier március 20. 18:00 Spektrum Home

• Luxusra tervezve premier március 20. 21:30 Spektrum Home

 

Forrás: AMC Networks International

Korábbi hasonló cikkünk:

Ismeretlen hegycsúcsok és vidékek a Spektrumon

 

 

Hozzászólások