Segítsen, hogy segíthessünk!

Mindössze néhány hét és beköszönt az adventi időszak. Hogy a karácsony szebb és örömtelibb legyen a nehéz sorsú családoknak és gyermekeknek, mesekönyv és játékgyűjtést szervez a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Iroda november 1-je és december 7-e között.

Kérjük, nézzék át otthoni gyűjteményüket! Találhatnak két egyforma mesekönyvet, vagy olyat, ami már nem köti le gyermekük figyelmét. A padláson porosodó, nem használt játékok is biztosan jó helyre kerülnének azoknál a családoknál, akik áruk miatt ezeket nem engedhetik meg maguknak. Készüljünk együtt az ünnepre, hogy ami egyszer nekünk örömet szerzett, most mást is megörvendeztessen!

Az otthon már nem használt, de még jó állapotban lévő, tiszta játékokat és könyveket a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Iroda Reile Géza utca 22. szám (a volt PC DOKI helyén) alatti épületében adhatják le hétfőn és pénteken délelőtt 10 és 12 óra között, vagy kedden, szerdán és pénteken délután 15 és 18 óra között.

További információ a +36-20/332-38-50-es mobilszámon kérhető.

Diákok, figyelem! A legtöbb könyvet és játékot gyűjtő iskolai osztályokat vásárlási utalvánnyal jutalmazzuk.

Továbbá várjuk fiatal önkéntesek jelentkezését is név és elérhetőség megjelölésével az eselyteremtes.bkm@gmail.com e-mail címen. Segítségükkel csomagoljuk majd be decemberben az összegyűjtött ajándékokat.

Weninger Endréné