Hetedik éve hirdetik meg jótékonysági akciójukat a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület tagjai. A nehéz sorsú családok és gyermekek karácsonyát szeretnék szebbé, örömtelibbé tenni. A már nem használt, de még jó állapotú játékokat és mesekönyveket december 13-áig gyűjtik a Reile Géza utcai esélyteremtő irodában és a kecskeméti Család- és KarrierPONT-ban. Segítsen, hogy segíthessünk!

Mindössze néhány hét, és beköszönt az adventi időszak. Hogy a karácsony szebb és örömtelibb legyen a nehéz sorsú családoknak és gyermekeknek, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület tagjai mesekönyv- és játékgyűjtést szerveznek.

A padláson porosodó mesekönyvek és játékok jó helyre kerülnek azoknál a családoknál, akik áruk miatt ezeket nem engedhetik meg maguknak.

Az otthon már nem használt, de még jó állapotban lévő, tiszta játékokat és könyveket, esetleg édességet a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, illetve a kecskeméti Család- és KarrierPONT Reile Géza utca 22. szám alatti irodáiban lehet leadni.

Készüljünk együtt az ünnepekre! Ami egyszer nekünk örömet szerzett, most mást is megörvendeztethet.

Segítsen, hogy segíthessünk!

További információ a +36 20/310 1850-es vagy a +36 20 332 3850-es mobilszámokon kérhető.

Köszönettel:

Osztró-Szász Angéla
Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház
cím: 6000 Kecskemét, Reile Géza u. 22.
tel.: +36-20/332-38-50
e-mail: eselyteremtes.bacs@gmail.com
web http://cseoh.gov.hu

 

Hozzászólások