A Fidesz Kecskeméti Szervezete kampányindító sajtótájékoztató keretében mutatta be a Fidesz és a KDNP közös jelöltjeit.

A kampány jelszava: Szívügyünk Kecskemét! A polgármesterjelölt, Szemereyné Pataki Klaudia az elmúlt két önkormányzati ciklusban képviselőként, alpolgármesterként a kecskemétiekkel együtt elérte azokat az eredményeket, amelyekre ma a város büszke lehet, amelyeknek köszönhetően Kecskemét és környéke ma Magyarország egyik legfejlettebb gazdasági régiója.

A sajtótájékoztatón elhangzott: A Fidesz és a KDNP jelöltjeinek közös célja, hogy a jövőben is fenntartsák azt a társadalmi és gazdasági környezetet, amely az itt élőknek munkahelyeket, a városnak növekvő adóbevételeket, összességében pedig az egész városnak stabilitást és jövőképet adott.

A polgármesterjelölt Szemereyné Pataki Klaudia, a képviselőjelöltek: Kósa József (1.VK), Molnár Pál (2.VK), Nemcsik Mátyás (3. VK), Bogasov István (4.VK), Engert Jakabné (5.VK), Leviczky Cirill (6.VK), Prof. Dr. habil Sztachó-Pekáry István (7.VK), Hörcsök Imre (8.VK), Dr. Szeberényi Gyula Tamás (9.VK), Pászti András (10.VK), Lévai Jánosné (11.VK), Sipos László (12.VK), Kovács Fenerc (13.VK), Mák Kornél (14.VK), Falu György (15.VK).

A jelöltek a következő öt évben megerősíteni szándékoznak azt a szövetséget, amelyet a kecskemétiekkel kötöttek. Több forrást és esélyt biztosítanak a városrészeknek, hogy azok maguk fejleszthessék a saját környezetüket. Fontosnak tartják, hogy még nagyobb figyelmet fordítsanak a gyermekekre annak érdekében, hogy egészséges és sikeres felnőttek legyenek, hogy oktatásuk itt, Kecskeméten a lehető legmagasabb színvonalon történhessen. Közös cél, hogy a szakemberek képzése érdekében versenyképes, minőségi, nemzetközi hírű felsőoktatás álljon rendelkezésre.

Polgármesterek, képviselők ha találkoznak…

Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a befektetők vonzónak találják a várost, mellette a kecskeméti vállalkozások további lehetőségekhez jussanak, mert ennek köszönhetően emelkedhet a foglalkoztatottak száma. Az élhető város fenntartása érdekében a jelöltek kiemelt célja továbbra is a közlekedési infrastruktúra fejlesztése.

A Fidesz és a KDNP jelöltjei kérik a kecskemétieket, hogy aláírásukkal támogassák a őket. Az aláírásgyűjtés választókörzetenként történik, a helyszínekről és időpontokról bővebb információ a Fidesz honlapján olvasható. A szavazópolgárok személyesen is találkozhatnak a jelöltekkel a Fidesz Kecskeméti Szervezetének irodájában hétfőtől szombatig 15-18 óra között, cím: 6000 Kecskemét, Munkácsy u. 19. (Munkácsy u. és Kápolna u. sarka).

2014. augusztus 26.

Hozzászólások