Egykettő Borbisztró és Fröccsliget – Ybl Palota, 1053 Budapest, Károlyi Mihály utca 12.

Szeptember 27. este 7 óra

Borjour Noir

Ismét 8 borászat mutatkozik be az Egykettőben, a borkóstoló után pedig DJ játszik, hogy késő éjjelig táncolhassanak a résztvevők.  A 2000 forintos belépővel a 8 borászat egy-egy bora kóstolható, a 4000 forintossal pedig az összes! Jelentkezés: info@borjour.hu

 

 

 

Szeptember 28. este 7 óra


Bor és Ecset


Festői környezetben egy festővel. Bárdosi Katinka festőművész és a Borakadémia szakértőinek találkozására kerül sor szeptember 28-án este 7 órától. A borkóstolón résztvevő pincészetek: Borbély pince, Hilltop Neszmély borászat, Katona Borház és Sike borászat.  A belépőjegy egyben tombolajegy is, melyen megnyerhető Bárdosi Katinka festménye, a Borakadémia mini borkóstoló tanfolyama, borválogatás és egy bornapló.

Belépőjegy : 1500 Ft, amely tartalmaz 2 db 1 dl bor kupont, tombolát, valamint mini kóstoló- tanfolyamot.

Október 1-2. este 7 óra

Egykettő Szüreti Mulatság

Minden hónap 1-jén és 2-án jobban pörög az élet, jobban buborékozik a fröccs, hiszen ilyenkor kiemelt programok és a szokásosnál is több akció várja a vendégeket! Októberben az Egykettő Szüreten már kóstolhatunk mustot is, amellett, hogy elsején Gál Tibor, 2-án pedig  Csetvei Kriszti borászok várják az érdeklődőket személyesen egy különleges borvacsora kíséretében. A látványkonyhán emellett számtalan szezonális finomság készül majd, többek között hideg szőlőleves forró túrógombóccal, kacsamell káposztás cvekedlivel és szilvával, vagy kürtőskalács vaníliával és szederrel.

 

Forrás: Arteregó Kft.

 

2012. szeptember 26.

Hozzászólások