Szeretnél penge lenni az Adobe modern szoftveres megoldásainak a használatában, de egyedül gyakran akadsz el, és nem jutsz egyről a kettőre? Akkor ez a cikk neked való, hiszen az itt leírtak segítenek majd áthidalni a nehézségeket.

Merthogy segítünk neked inspirációt és ötleteket találni ahhoz, hogy lehetőség szerint minél inkább ki tudd majd aknázni az Adobe szoftverekben rejlő korlátlan lehetőségeket.

adobe szoftver

Ne aggódj, senki sem született úgy, hogy kisujjból ismert minden Adobe tükröt

Biztosan tapasztaltad már, hogy egy-egy új szoftver használatát elsajátítani időnként mennyire nehéz is tud lenni. Különösen akkor, ha eltökélt célod pro szintre fejleszteni magad a kiszemelt program lehetőségeinek a kiaknázásában.

Elkezded a dolgod, napok mennek el, már úgy érzed, rengeteget tudsz, közben pedig csak a felszínt kapargatod. Az Adobe legtöbb szoftvere bizony olyan mélységű, hogy nem árt némi külső segítség a használatukkal kapcsolatban. Pláne akkor, ha kreatív megoldásokról és ötletekről van szó.

Mit tehetsz, ha elakadsz egy-egy Adobe szoftver használatával kapcsolatban?

Figyu, akkor sincs az égvilágon semmi gond, ha az Adobe egy-egy programjának használatakor hirtelen elakadsz. A jó hír ugyanis az, hogy hozzád hasonlóan rengetegen használják ezeket a szoftvereket.

Ez azért kínál nagyszerű lehetőségeket, mivel sokan nem restek megosztani a tapasztalataikat, az ötleteiket és a kihívásaikat. Méghozzá nemcsak szöveges vagy blog formátumban, hanem elképesztően hasznos videókon is.

A YouTube vagy például az Udemy felületén elérhető tutorial videók pedig valódi kincsesbányát jelenthetnek a számodra. Pusztán a megfelelő kulcsszóra kell majd keresned, és máris megnyílhat előtted a tudás végtelen halmaza. Neked csak annyi dolgod lesz, hogy élőben ki is próbálod azokat a tippeket, amiket a videókon kapsz.

Tuti tippek, ha kreatívra szeretnéd gyúrni magad az Adobe szoftverek használatában

Ha csak egyetlen forrást használsz az Adobe szoftverek használatával kapcsolatos inspirációs forrásként, akkor az lehetőség szerint a TipTut nevű YouTube csatorna legyen. Szerintünk tényleg ez a legtutibb, számtalan ötletet tartalmazó videós hely.

Példának okáért a fent lévő tutorial videók segítségével rengeteg olyan dolgot sajátíthatsz el azzal kapcsolatban, hogy gyakorlottan tudj az Adobe Animate használatával boldogulni. De szintén temérdek praktikus tippet találsz meg a keyframe-ekről, a pozícionálásról, az áttetszőségről és forgatásról, a precompokról, nem beszélve az egyéb hasznos funkciókról. De az egyszerűbb pixel art karakterek elkészítésének menetét is megtalálod.

A legjobb pedig az, hogy ezek a videók mind ingyenesen elérhetőek. Mondhatni ajándékba kapod tehát a legjobb ötleteket az Adobe szoftverek pro használatához.

 

SZPONZORÁLT TARTALOM

 

Hozzászólások