Kedves Színházbarátunk! Örömmel jelentjük, hogy a színház Kecskeméten az egyik legbiztonságosabb szórakozási lehetőség. Nincs jobb, mint egy kellemes őszi este az előadásaink egyikén. A légterünk orvosi légsterilizálóval fertőtlenített, így nem is lehetne kockázatmentesebb időtöltést elképzelni. Mindhárom játszóhelyünkön zajlanak az előadások, így ismét láthatják az Anna Karenina című balettet. Keressék a havi műsort a honlapunkon. 

anna karenina

Anna Karenina négy estén a nagyszínpadon

Különleges lehetőség nyílik október 28. és 31. között a tavalyi évadban játszott Anna Karenina előadásunk megtekintésére. Négy estén a nagyszínpadon felelevenedik Anna semmihez nem hasonlítható, megrázó és szívbemarkoló története. Így aki eddig csak tervezte, hogy megnézi, mert jókat hallott róla, most megteheti.

Felhívjuk a tavalyi évadban Berky Lili, Blaha, Csortos, Gombaszögi, Nagy L., Németh L., Ódry, Radó és Vízváry bérlettel rendelkező kedves nézőink figyelmét: eljött a vissza nem térő lehetőség, hogy pótoljuk a számukra elmaradt előadást. Ne maradjanak le, egyeztetés miatt keressék a jegyirodánk munkatársait! Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Természetesen a nem bérlettel lefoglalt helyekre a jegyvásárlás is elérhető!

Novemberben sok újdonság

Azok, akik figyelemmel kísérik Facebook-oldalunkat, tudják, hogy megkezdődtek a Férjek és feleségek című produkciónk próbái. Novemberben ehhez csatlakozik majd a Jövőre veled, ugyanitt 2. és az Egy csók és más semmi próbafolyamata. Ezzel folytatódik a nagyüzem a színházban, és már érezzük a tél eleji izgalmas premierek előszelét. Munkatársaink gőzerővel dolgoznak a díszletek és jelmezek gyártásán .

Addig pedig novemberben különlegességekkel jelentkezünk. Közkívánatra visszatér a nagysikerű Száll a kakukk fészkére darabunk! Sokak nagy kedvence lett augusztusban a történet, ideje feleleveníteni.

Rövid időre a nagyszínpadra költözik a nagy sikerű Társasjáték New Yorkban című komédiánk. A családi perpatvar és a szerelem mindig szuper szórakozást ígérő témák. Nos, ebben a hamisítatlanul mai és vidám történetben garantált a jófajta szórakozás, és a könnycsatornáink sem maradnak érintetlenek. Nevetés és meghatódás egyaránt várható. Ne hagyják ki!

Novemberben újra Színtár Fesztivál, pótoljuk a tavasszal elmaradt eseményt.

Érdemes velünk tartani! Várjuk önöket! Kecskeméti Nemzeti, ahová az álmok is játszani jönnek!
Jegyek, bérletek kaphatók a jegyirodáinkban és online!
Jegypénztár a színház oldalában
K-P 9-18 óráig
Jegypénztár az előcsarnokban
K-P nagyszínházi előadások előtt fél órával az előadás kezdetéig
Szo-V nagyszínházi előadások előtt egy órával az előadás kezdetéig.

 

Korábbi cikkünk a kecskeméti színházról ITT olvasható.

 

Hozzászólások